Inici de curs

La Conselleria atén la proposta de STEPV i el curs escolar començarà el 12 de setembre

També ha acceptat la proposta d’acabar el curs el 21 de juny per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP

STEPV

dijous 16 juny 2022 11:18 h

Aquest matí el DOGV ha publicat el calendari escolar per al curs 2022/23. La Conselleria finalment ha acceptat les propostes del Sindicat en la Mesa Sectorial del passat 2 de juny. Recordem que la Conselleria proposava començar el curs en Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i FP el dia 8 de setembre de 2022 i acabar el dia 22 de juny de 2023. En canvi, STEPV va proposar començar el dia 12 de setembre i acabar el 21 de juny, com finalment ha recollit el DOGV.

El Sindicat es mostra satisfet per la decisió de la Conselleria d’atendre les peticions sindicals

El motiu d’ajornar l’inici de curs era la implantació dels nous currículums i les noves assignatures que ha plantejat la Conselleria d’Educació per al curs que ve i la manca de temps per preparar correctament tota aquesta adaptació si s’iniciava el curs el 8 de setembre, ja que solament hi havia 5 dies laborals per engegar el curs. I amb la finalització el 21 de juny es respecten els 175 dies lectius mínims que marca la llei.
El Sindicat es mostra satisfet per la decisió de la Conselleria d’atendre les peticions sindicals perquè, altrament, estaven generant malestar entre el professorat, que després de dos anys de dur treball per adaptar-se a les situacions generades per la pandèmia ara veia que tenia poc temps per organitzar amb un mínim de condicions el curs que ve.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR