Retribucions

Instruccions als centres per a reduir els 10 dies lectius per a cobrir substitucions

STEPV

diumenge 31 gener 2016 16:32 h

1.- La Direcció General de Personal ha elaborat instruccions en aplicació de la disposició final quinzena de la Llei 48/2015, de 29 d’octubre, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2016, la qual modifica l’article 4 del Reial Decret Llei 14/2012, de 20 d’abril, de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l’àmbit educatiu.

La inclusió d’aquesta disposició final quinzena dins dels pressupostos de 2016 ve donada gràcies a la pressió que s’ha fet des de STEPV, reflectida en la signatura, l’11 de desembre passat, de l’addenda que afecta directament l’acord d’interins de 2010 i que es tradueix en una agilització de les substitucions tant del professorat interí com del professorat dels docents en centres concertats.

Consulteu ací les instruccions.

2.- D’altra banda, s’han abonat en aquest mes de gener els endarreriments que quedaven pendents als professors amb hores assignades a cicles de FP Bàsica, així com també s’han regularitzat les nòmines d’alguns professors que per diverses circumstàncies estaven pendents de l’abonament de mesos anteriors.

3.- Pel que fa al complement retributiu valencià, la Direcció General de centres ha resolt, en data del 4 de gener de 2016, l’actualització d’aquest complement en les nostres nòmines, seguint els criteris d’homologació retributiva amb els docents de l’ensenyament públic.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR