A casa nostra

“Iguals i diferents. Els reptes de l’educació inclusiva”, en la nova edició d’Allioli

Els pròxims dies es distribuirà entre l’afiliació, els centres i les institucions educatives l’exemplar imprés de la revista Allioli núm. 274, que inclou el dossier “Iguals i diferents. Els reptes de l’educació inclusiva”, amb nou treballs que aborden el nou paradigma inclusiu des de distintes perspectives i cinc experiències de centres i grups de treball que aposten per aprofundir en aquest model.

Allioli 274

dilluns 24 febrer 2020 13:25 h

En l’entrevista que completa el dossier, la inspectora d’Educació i sindicalista Sònia Ibáñez planteja la necessitat que l’administració valenciana confirme en “el dia a dia” el seu compromís amb la inclusivitat. Pel que fa a les pàgines reservades a l’acció sindical destaca l’arrancada de la campanya “Encara toca!” i l’inici del compte arrere per al pronunciament del Tribunal de Justícia de la Unió Europea sobre assumptes decisius per al futur del professorat interí.

Les imatges de la portada i del dossier són obra de la il·lustradora Elisa Martínez.


Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR