Condicions laborals

Esborrany de RD per a la integració al cos A1 del Professorat Tècnic d’FP

El Ministeri d’Educació ha enviat la proposta d’esborrany que s’haurà de negociar pròximament

STEPV

dijous 12 maig 2022 15:05 h

Els criteris per a participar del procediment per a sol·licitar el pas al cos A1 són els següents:

1. El profesorado del cuerpo a extinguir de profesores técnicos de formación profesional deberá poder acreditar estar en posesión de la titulación de Grado universitario, Licenciado o Licenciada, Ingeniero o Ingeniera y Arquitecto o Arquitecta, o equivalente a efectos de acceso a la función pública docente, u otra equivalente a efectos de docencia de las especialidades del cuerpo de profesores de enseñanza secundaria, de acuerdo con lo dispuesto en la disposición adicional undécima de la Ley Orgánica 3/2020, de 29 de diciembre, por la que se modifica la Ley Orgánica 2/2006, de 3 de mayo, de Educación.
2. El profesorado del cuerpo a extinguir de profesores técnicos de formación profesional solo podrá participar en la convocatoria que se efectúe por la Administración educativa donde tenga su destino definitivo o se encuentre en expectativa de destino.
3. El profesorado del cuerpo a extinguir de profesores técnicos de formación profesional podrá solicitar la integración en el cuerpo de profesores de enseñanza secundaria, siempre que se encuentre en la situación de servicio activo o en algunas de las situaciones administrativas a que se refiere el apartado 1 del artículo 12 del presente real decreto.

I el procediment serà el següent:

1. Las administraciones educativas deberán efectuar una convocatoria pública para que el profesorado del cuerpo a extinguir de profesores técnicos de formación profesional que reúna los requisitos y cumpla las condiciones establecidas, pueda integrarse en el cuerpo de profesores de enseñanza secundaria.
2. La convocatoria contendrá lo siguiente:
  a) Órgano de instrucción.
  b) Órgano de resolución.
  c) Plazo de presentación de solicitudes, que será de veinte días hábiles.
  d) Forma de presentación de las solicitudes y documentación adicional que se precise.
  e) Procedimiento de instrucción.
  f) Plazo de resolución.
  g) Efectos de la resolución.
  h) Recursos que proceden contra la resolución.

Consulta ací l’esborrany complet del Reial Decret.

El Ministeri convocarà pròximament els sindicats per a negociar la normativa.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR