Junta de portaveus

Es negociaran les plantilles docents i un nou decret de permisos i llicències

STEPV ha proposat en la Junta de Portaveus, entre altres coses, la recuperació del poder adquisitiu del professorat i l’equiparació amb altres territoris

Concentració per reclamar millores en les condicions laborals

dimarts 12 novembre 2019 16:19 h

Aquest matí ha tingut lloc la reunió de la Junta de Portaveus, en la qual es tracta el calendari de negociació entre la Conselleria i els sindicats de la Mesa Sectorial. A la reunió hi han acudit, per part de la Conselleria, el Secretari Autonòmic d’Educació i els i les Direccions General de Personal, Centres, FP, Innovació i Educació Inclusiva.

La Conselleria ha fet arribar la proposta de temes de negociació, en la qual s’incorporen temes reclamats per STEPV com les plantilles docents (retallades per l’anterior govern del PP), la normativa de permisos i llicències, el decret de formació permanent del professorat o la regulació dels llocs d’especial dificultat, o l’abonament dels complements de càrrec directiu que quedaven pendents entre 2013 i 2016 per la classificació de centres docents que el govern del PP va imposar i que STEPV va guanyar per sentència, entre altres temes.
STEPV ha trobat a faltar temes com la recuperació del poder adquisitiu del professorat i l’equiparació amb altres territoris; la reducció de la càrrega lectiva del professorat i la reducció de les ràtios; l’abonament dels triennis i sexennis del professorat en pràctiques; una nova normativa d’itineràncies (també retallada pel govern del PP); una nova normativa de jornada escolar que millore i supere l’actual ordre de jornada continua (la DG d’Innovació ha aclarit després que sí que es negociarà però encara no té data), etc. Quant al professorat interí, el Sindicat ha tornat a insistir en la necessitat de negociar un pacte d’estabilitat en aquest context d’oposicions massives, entre altres aspectes. Igualment, el Sindicat ha sol·licitat la creació de grups de treball per abordar la problemàtica dels diferents ensenyaments o tipus de centres com els CRA, CAES, FPA, Educació Especial, o EOI. Igualment, la Conselleria no ha contemplat la negociació del ROF de l’ISEA, que encara està pendent, fet que ha reclamat STEPV.
STEPV ha exposat, explicat i lliurat a la Conselleria les seues propostes per tal que les tinga en compte en el calendari de negociació.
Per les respostes que ha donat el Secretari Autonòmic d’Educació no es negociarà en la Mesa Sectorial els aspectes relacionats amb les retribucions que afecten el conjunt del funcionariat.

Propostes de Conselleria
Propostes de STEPV (en groc els temes que també proposa Conselleria)

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR