Internacional

“Els creadors de les reformes educatives haurien de passar un temps per les aules”

El Diari de l’Educació entrevista Fernando Rodal, president de la Confederació d’Educadors Americans (CEA)

dijous 05 maig 2022 12:41 h

El president de la CEA, Fernando Rodal, va visitar València aprofitant la seua participació en XII Congrés de la Confederació Intersindical, que es va celebrar a Saragossa a mitjans de març. Rodal ha compartit multitud d’experiències amb l’STEPV. Tant a Iberoamèrica, com a l’Estat espanyol i al País Valencià. Fruit d’aquesta visita, El Diari de l’Educació el va entrevistar.

Per a Rodal, hi ha dos reptes urgents: adaptar a la situació actual la renovació pedagògica que va iniciar Paolo Freire i frenar la privatització de l’ensenyament, especialment a la universitat, perquè no esdevinga un producte més del mercat. En aquesta entrevista ens detalla les possibilitats de la renovació d’educativa en el nou marc tecnològic mundial.

Si cliqueu ací, podreu llegir l’entrevista sencera.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR