Comissió de seguiment de concertada

El Sindicat sol·licita una revisió en l’Ordre que regula el sector pel que fa a l’apartat de les substitucions.

STEPV-Iv es reuneix en Comissió Seguiment concertada, concretament en el seguiment de l’Acord per l’Organització i el Desenvolupament del Curs 2020-2021. Acord signat per STEPV-Iv i la resta d’organitzacions del sector el passat 28 de juliol.

STEPV

dilluns 28 setembre 2020 16:45 h

El Secretari d’Educació ens ha informat dels acords presos el passat dijous 23 en la reunió de la Conferència Sectorial d’Educació. Fonamentalment ens ha explicat la valoració que han fet les respectives comunitats autonòmiques sobre l’inici de curs, i de la resposta que ha donat el Ministeri d’Educació a qüestions concretes en temes educatius plantejades per les distintes comunitats.

Per saber-ne més enllacem la notícia:


reunió Comissió de Seguiment concertada,_seguiment acord de 28 de juliol 2020..pdf


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR