Acció sindical

El sindicat participa en la fira d’Intermediació i Ocupació laboral de la Florida universitària

Representants de l’STEPV-Iv, així com del sindicat dels STAS han participat en la Mostra’t, jornades adreçades a l’alumnat de Cicles de Formació en Orientació Professional.

STEPV

dijous 30 gener 2020 16:15 h

Aquestes jornades s’han prolongat durant tota una setmana a l’edifici C de la Florida Universitària i han tingut com a principal objectiu concloure amb una fira d’Intermediació i Ocupació Laboral.

Concretament a la jornada del dilluns 27, el Sindicat ha muntat un estand amb material divers on les nostres companyes i companys de l’STEPV-Iv, STAS-Iv i amb la col·laboració de l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella, han pogut explicar aquest material a més dels cursos i informació específica sobre els ERASMUS a estudiants i futur alumnat de cicles del centre universitari de la Florida que optaran en un futur pròxim al mercat laboral.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR