Jornada

El sector d’ensenyament privat d’STEPV-Iv celebra una jornada de formació sindical.

Jornada formativa adreçada a les delegades i delegats d’STEPV-Iv Ensenyament Privat

STEPV

divendres 24 setembre 2021 13:18 h

Hui divendres 24 de setembre s’ha celebrat a la seu del Sindicat la jornada d’Ensenyament Privat Concertat de STEPV-Iv corresponent al present curs 2021/22 amb l’objectiu principal de la preparació de les eleccions sindicals en el sector previstes per a l’any que ve.

La jornada formativa, adreçada als/les delegades d’ensenyament privat dels distints convenis que treballen en el sector de privada, ha tingut una participació prou nombrosa, al voltant d’una trentena de professionals dels distints centres i comarques del País Valencià, han pogut conèixer de primera mà els temes que afecten directament a les persones treballadores dels centres del sector d’ensenyament privat concertat. A més s’ha propiciat al llarg de la jornada un intercanvi d’experiències entre els assistents que ha generat un col·loqui enriquidor.

Els temes tractats han sigut:

• Cronologia polític sindical de l’STEPV. Estructura interna dels òrgans i funcionament intern del Sindicat.
• Informació general de Serveis Jurídics: Jubilacions/pensions, nòmines, paga d’antiguitat, permisos, salut laboral, entre d’altres.
• Oferta formativa sobre cursos ESFMB del sindicat.
• Estratègies de futur en el sector educatiu.

La jornada ha estat certificada per l’Escola Sindical de Formació Melchor Botella del Sindicat.
Membres del Secretariat Nacional de Privada, així com l’equip de permanents de privada, han finalitzat la jornada agraint de bestreta, l’assistència de les persones delegades que han pogut estar entre nosaltres, i esperant de bon grat que l’assistència a futures jornades en el sector, siguen tant profitoses com la que acabem de tindre.


 

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR