Eleccions sindicals

Comença la campanya electoral de les eleccions sindicals del 4 de desembre

Et demanem que col•labores en la campanya electoral de moltes maneres: repartir els materials de campanya que podeu arreplegar a les seus o contactant amb els permanents sindicals; garantir que el nostre material es penge als taulers d’anuncis del vostre centre; distribuir els nostres missatges a les xarxes socials; fer assemblees al vostre centre per informar sobre les eleccions i les nostres propostes; animar-los a anar a votar el dia 4; ser apoderat o apoderada del sindicat el dia de la votació,… i totes aquelles coses que consideres per dinamitzar i col•laborar en la campanya electoral.

dijous 15 novembre 2018 15:41 h

Aquest matí ha començat la campanya electoral per a les eleccions sindicals del 4 de desembre a l’ensenyament públic. STEPV ha presentat candidatures en les tres circumscripcions electorals d’ensenyament públic no universitari. En concret, a Alacant s’hi presenten 164 persones (es trien 71 delegats i delegades); a Castelló 186 persones (es trien 35 delegats i delegades); a València, 274 persones (es trien 75 delegades i delegats, el màxim permés per la llei).

Recordem que en les eleccions sindicals de 2014, STEPV va obtindre la majoria absoluta en les tres circumscripcions electorals (94 delegats i delegades en total), gràcies al suport majoritari del professorat, malgrat que no va ser possible una mesa electoral per centre educatiu, com defensava STEPV per afavorir el vot al professorat. Ara, en 2018, sí que ha sigut possible la mesa electoral perquè els sindicats que s’hi oposaven fa quatre anys han rectificat aquella decisió.
STEPV també ha presentat candidatures en les diferents meses electorals sectorials (comitès d’empresa i juntes de personal, tant de PDI com de PAS) a la Universitat de València (140 candidats i candidates), la Universitat Politècnica de València (192 candidats i candidates), la Universitat d’Alacant (105 candidats i candidates) i la Universitat Jaume I de Castelló (58 candidats i candidates).
En les universitats valencianes fa quatre anys STEPV va obtenir 58 delegatsi delegades i va aconseguir la majoria en la UPV.
En tot l’ensenyament públic, STEPV va aconseguir en 2014 la majoria de delegats i delegades (125 en total) i ha estat exercint amb treball i responsabilitat aquesta majoria durant els quatre anys de legislatura i ha treballat amb insistència per a recuperar les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’ensenyament i la dignificació de l’escola pública.
STEPV vol agrair totes les persones que han acceptat formar part de les nostres candidatures i, en general, al conjunt de l’afiliació i de les treballadores i treballadors que cada dia confien en les nostres sigles per aconseguir els objectius del sindicat.
Et demanem que col·labores en la campanya electoral de moltes maneres: repartir els materials de campanya que podeu arreplegar a les seus o contactant amb els permanents sindicals; garantir que el nostre material es penge als taulers d’anuncis del vostre centre; distribuir els nostres missatges a les xarxes socials; fer assemblees al vostre centre per informar sobre les eleccions i les nostres propostes; animar-los a anar a votar el dia 4; ser apoderat o apoderada del sindicat el dia de la votació,… i totes aquelles coses que consideres per dinamitzar i col·laborar en la campanya electoral.


Cartell electoral de STEPV

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR