Concentració “Violència zero. Per un bon clima dins i fora de les aules”

dimarts 26 març 2024 13:18 h

Etiquetat com a


STEPV no descarta la convocatòria d’una vaga en l’ensenyament

dissabte 23 març 2024 20:25 h

Etiquetat com a


Debat ILP Per la baixada de Ràtios en les Corts

dijous 21 març 2024 15:01 h

Etiquetat com a


Espai Freire

Paraules d’alliberament

dimarts 09 febrer 2021 22:25 h

Etiquetat com a


Oposicions

Temaris d’oposicions vigents des del febrer de 2012

diumenge 15 abril 2012 19:31 h

Etiquetat com a

temaris oposicions

Borses de treball

Comunitats Autònomes

Borses de treball

diumenge 15 abril 2012 14:16 h

-NOS! Llengua i país anima la ciutadania a la mobilització per la llengua i el país

La confluència -NOS! Llengua i País dona suport a les Trobades d’Escoles en Valencià, a la manifestació del 27 d’abril, a les accions previstes per la Plataforma per l’Ensenyament Públic i a qualsevol altra que defense i fomente el valencià

dijous 28 març 2024 14:00 h

La confluència -NOS! Llengua i País, organitzacions pel valencià, s’ha reunit aquest matí per tractar la proposta de llei d’arraconament del valencià al sistema educatiu i ha acordat animar la ciutadania a defensar la llengua davant els atacs del govern valencià.

El que pretén la nova llei és arraconar al màxim l’ús del valencià com a llengua vehicular en el sistema educatiu

Per això, -NOS! Llengua i país dona suport a les Trobades d’Ensenyament en Valencià que s’estan realitzant actualment, organitzades per Escola Valenciana; a la manifestació del 25 d’abril, organitzada per ACPV i que tindrà lloc dissabte 27 d’abril a València; a les accions anunciades per la Plataforma per l’Ensenyament Públic en els centres educatius a partir del mes d’abril i, en definitiva, a qualsevol acció que defense i fomente el valencià entre la ciutadania.

Igualment, -NOS! Llengua i país està treballant per celebrar la Travessa a Argeleta, ajornada el passat mes de febrer arran de l’incendi a València, que finalment tindrà lloc el pròxim 5 de maig.

Ara més que mai la societat valenciana ha de prendre consciència de les polítiques de marginació del valencià empreses pel l’actual govern i ha de mobilitzar-se per aturar-les i per dignificar la nostra llengua i usar-la en tots els contextos socials.

Quant a la llei proposada la setmana passada pel PP i VOX, que substituirà l’actual llei de plurilingüisme, el que pretenen aquests partits és arraconar al màxim l’ús del valencià com a llengua vehicular en el sistema educatiu. A les comarques castellanoparlants, per exemple, estarà prohibit cursar assignatures no lingüístiques en valencià. Tampoc no hi ha cap mesura que fomente l’ús del valencià a l’ensenyament, fet que col·lideix amb l’Estatut d’Autonomia i la Llei d’ús i ensenyament del valencià.

Aquesta proposta se suma als intents de censurar revistes en valencià a les nostres biblioteques, modificar l’estàndard del valencià en les administracions per castellanitzar-lo, eliminar l’Oficina de Drets Lingüístics, etc.

És per tot això que -NOS! Llengua i país anima tota la societat valenciana a participar activament de les mobilitzacions ja convocades, organitzar-se i treballar perquè el valencià siga una llengua de prestigi en el nostre país.

Etiquetat com a

llengua

Meses de negociació

Mesa Sectorial sobre classificació de centres i calendari escolar

STEPV ha fet propostes per incloure els institut escola i l’abonament a les vicedireccions de les seccions d’IES. Sobre el calendari, ha proposat racionalitzar-lo

dijous 28 març 2024 12:02 h

Aquest matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial sobre la catalogació, a efectes retributius, dels centres educatius públics. És a dir, de la resolució que classifica a tots els centres dependents de la Conselleria segons el nombre d’unitats o alumnat i que estableix segons la seua tipologia allò que han de cobrar els equips directius.

La Conselleria s’ha compromés a estudiar les propostes sindicals

El Sindicat ha fet diverses consideracions a aquest projecte de resolució. En primer lloc, hem aprofitat l’ocasió per a tornar a demanar l’actualització de la normativa que regula la consolidació del complement de direcció, el Decret 13/2005, de 21 de gener, i la Resolució de 12 de setembre de 2005. El procediment actual, entre altres coses, no contempla els cursos acadèmics en què les direccions estan d’accidentals, ni tampoc permet consolidar el complement a les vicedireccions de les seccions d’IES. Fet que suposa un greu perjudici cap a aquestes persones que realitzen les mateixes funcions que les direccions i que requereix una ràpida solució per part de l’administració. Cal destacar que el Síndic de Greuges s’ha pronunciat justament en aquesta línia, tal com li hem recordat a la Conselleria. Una altra opció seria un canvi normatiu que establira en les seccions d’IES la figura del director o directora. L’administració s’ha mostrat favorable a revisar aquesta situació.
D’altra banda, el Sindicat ha preguntat per la situació dels instituts escola, demanant la publicació de les resolucions d’integració d’aquests centres i que encara no s’ha produït. També hem demanat un canvi en la redacció de l’article de la resolució que fa referència a la seua classificació, que ha de ser com a centres d’Educació Secundària Obligatòria, proposant que s’agafe literalment l’article 4, punt 7, de l’Ordre 20/2023, de 29 juny, per ser molt més clarificador.
Finalment, hem esmenat la situació d’aquells centres que ens havien manifestat la seua disconformitat amb les dades que hi figuren en els annexos, de manera que puguen ser revisades. La Conselleria ha contestat que revisaran les dades i ha explicat que agafen les dades d’ITACA, amb data de gener de 2024, ja que s’esperen uns mesos fins que tots els centres, sobretot les FPA, tanquen la seua matrícula.

En el torn obert el Sindicat ha preguntat sobre aquestes qüestions:
- Arranjament escolar: Inspecció General ha de fer els estudis i enviar als consells escolar perquè facen correccions.
- Calendari d’admissió: No tenen previsió. Falta publicar el decret i l’ordre d’admissió. Estan a l’espera de l’informe de l’advocacia de la Generalitat i, posteriorment, ha de passar al Consell Jurídic Consultiu.
- Resolució d’integració dels instituts escola. Addueixen que es requereix d’una partida pressupostària d’Hisenda i que no tenen data de previsió d’aquestes resolucions.

En finalitzar la Mesa Sectorial, s’ha constituït un grup de treball sobre el calendari escolar del curs 2024/25. STEPV ha posat damunt de la taula l’estructuració del calendari escolar basada en bimestres, com està actualment en Cantàbria, i on es fan 7 setmanes lectives i 1 no lectiva, mantenint els períodes no lectius de Nadal i Setmana Santa i els 175 dies lectius que marca la LOMLOE com a mínims. La Conselleria no s’ha tancat a estudiar la proposta en més deteniment, atenent la realitat i els diferents contexts socioeducatius dels centres. Tot i que ha expressat que és un model de calendari que necessitaria l’aprovació de la comunitat educativa. És per això, que passarà la proposta pròximament a les famílies.


Oposicions

País Valencià

Ordre d’intervenció en les oposicions de 2024 (lletra “H”)

dimecres 27 març 2024 10:17 h

Etiquetat com a

oposicions

Anuncis

Aprovació del calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables en el País Valencià

dimecres 27 març 2024 10:03 h

Etiquetat com a


DOGV de 27/3/2024, Núm. 9817

dimecres 27 març 2024 10:01 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dimecres 27 març 2024 10:00 h

Etiquetat com a


Polítiques educatives

ADEPPV i STEPV es reuneixen per analitzar la situació de l’ensenyament

S’han tractat aspectes com la llei que substituirà la llei de plurilingüisme i arracona el valencià, el districte únic segregador o les infraestructures educatives

Representants de les dues entitats s'han reunit en la seu d'Intersindical Valenciana

dimecres 27 març 2024 09:59 h

L’Associació de Direccions de l’Escola Pública del País Valencià (ADEPPV) i STEPV s’han reunit per a analitzar la situació de l’ensenyament, una reunió que ha tingut lloc després de conèixer la proposta de llei que substituirà la llei de plurilingüisme.

Les dues entitats han acordat continuar treballant conjuntament

Una bona part de la reunió es va centrar en l’anàlisi d’aquesta llei. Les dues entitats van mostrar la seua preocupació si s’aprova ja que comportarà un arraconament de l’ensenyament en valencià en el sistema educatiu i una complicació organitzativa als centres perquè trenca absolutament el treball pedagògic per cicles. La llei fa perillar també el banc de llibres, ja que serà insostenible dur-la a terme. Aquestes són algunes qüestions de la llei, entre d’altres, que fan que les dues entitats rebutgen la proposta. 
Altres aspectes que es van tractar en la reunió van ser la ILP per la baixada de les ràtios (tombada per PP i VOX en les Corts Valencianes el mateix dia que van presentar la proposta de llei), la situació de les infraestructures educatives arran de les retallades en el Pla Edificant, la recuperació del districte únic segregador en el decret d’admissió, el seguiment conjunt de l’arranjament escolar, la proposta compartida per les dues entitats per la integració del cos de mestres en el cos A1, etc.
Les dues entitats han acordat continuar treballant conjuntament per a aconseguir un ensenyament públic gratuït, de qualitat, inclusiu i en valencià i intentar paralitzar o minimitzar als màxims els efectes de les polítiques educatives del govern valencià que vagen en la línia contrària.


Dignitat del professorat

Desenes de centres es concentren per reclamar mesures contra les agressions

STEPV s’ha concentrat, amb el suport de la Plataforma per l’Ensenyament Públic, a les portes de la Conselleria d’Educació

Un moment de la concentració davant les portes de la Conselleria d'Educació

dimarts 26 març 2024 13:18 h

Aquest matí, desenes de centres educatius de tot el País Valencià, s’han concentrat atenent la convocatòria del Sindicat, per a reclamar mesures per evitar i actuar davant les agressions al professorat que, malauradament, han anat en augment aquests darrers mesos.

STEPV agraeix a tots els centres que s’han concentrat aquest matí i a la Plataforma per l’Ensenyament Públic

En aquest enllaç de facebook podeu trobar algunes fotos dels centres.

D’altra banda, STEPV s’ha concentrat a les portes de la Conselleria d’Educació. La Plataforma per l’Ensenyament Públic també s’ha afegit a la concentració i ha elaborat un manifest que ha estat llegit pel seu portaveu, Rubén Pacheco, president de FAMPA València.

Representants del sindicat han sol·licitat reunir-se amb la Directora General d’Innovació i Inclusió, que no estava en la Conselleria en eixe moment, però la Conselleria s’ha compromés a contactar amb el sindicat per explicar que el protocol d’agressions negociat en juny s’està treballant perquè es publique pròximament.

Efectivament, els comitès de seguretat i salut laboral van rebre fa pocs dies l’esborrany perquè puguen fer aportacions i esperem que es publique pròximament. Per tant, la convocatòria de les concentracions han servit per agilitzar la resposta de la Conselleria.
Tanmateix, cal que la Conselleria aborde altres mesures per previndre les agressions al professorat, que s’han de treballar des d’Educació Infantil per evitar que més endavant es puguen produir comportaments indesitjables.

STEPV agraeix a tots els centres que s’han concentrat aquest matí i a la Plataforma per l’Ensenyament Públic pel suport a les concentracions.
Durant la concentració, STEPV ha recordat que aquesta vesprada la Confederació de Pares i Mares Gonçal Anaya també ha convocat una concentració a la Plaça Manises de València, a les 18:30h, per exigir el manteniment del Pla Edificant de construcció de centres educatius, a la qual STEPV ha donat suport i hi assistirà.

Etiquetat com a

concentració agressions

Anuncis

Adjudicació dels premis extraordinaris d’ensenyaments esportius de règim especial per al curs 2022-23

dimarts 26 març 2024 09:29 h

Etiquetat com a


DOGV de 26/3/2024, Núm. 9816

dimarts 26 març 2024 09:26 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dimarts 26 març 2024 09:25 h

Etiquetat com a


Polítiques educatives

PP i VOX no aproven la tramitació de la ILP per la baixada de les ràtios en les Corts Valencianes

El 21 de març aquests partits van votar en contra de la tramitació de la ILP mentre que PSPV i Compromís la van votar a favor. Per tant, no es tramitarà la llei

Lliurament de les signatures a les Corts Valencianes per a la tramitació de la ILP el 7 de juny de 2023

dilluns 25 març 2024 12:15 h

Les Corts Valencianes han informat aquest matí oficialment al Sindicat que les Corts Valencianes “no ha pres en consideració la iniciativa legislativa popular” presentada per STEPV.

STEPV continuarà pressionant les administracions per la baixada de les ràtios

Per tant, no es tramitarà la llei en les Corts Valencianes i haurem de continuar lluitant per aconseguir aquesta reducció de ràtios, amb les accions necessàries perquè la Conselleria d’Educació i el govern valencià implemente aquestes reduccions de ràtios. Igualment, cal pressionar el Ministeri d’Educació perquè regule en la LOMLOE aquesta reducció de ràtios a tot l’estat.
STEPV continuarà pressionant les administracions en aquesta línia i lamenta que les Corts Valencianes i, en concret el Partit Popular, el partit majoritari, no accepte tramitar aquesta ILP tan necessària.
Aquest va ser un dels motius perquè el Consell Nacional de STEPV, propose al professorat valencià la convocatòria d’una vaga general en l’ensenyament públic no universitari i, per això, convocarà assemblees a partir del 9 d’abril per a tractar aquesta proposta.

Etiquetat com a

ràtios ilp ràtios

Oposicions

País Valencià

Mestres 2023: nomenament nous membres dels òrgans de selecció

dilluns 25 març 2024 12:04 h

Etiquetat com a


Anuncis

Nou protocol casos agressió al personal dels centres educatius (Nou)

dilluns 25 març 2024 10:55 h

Etiquetat com a


Anuncis

Nomenació dels nous membres dels òrgans de selecció per al concurs oposició en el cos de mestres

dilluns 25 març 2024 10:49 h

Etiquetat com a


DOGV de 25/3/2024, Núm. 9815

dilluns 25 març 2024 09:42 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dilluns 25 març 2024 09:41 h

Etiquetat com a


Consell Nacional

STEPV no descarta la convocatòria d’una vaga general en l’ensenyament

Així ho ha acordat per unanimitat el Consell Nacional del Sindicat, reunit a l’Alcúdia (la Ribera)

Membres del Consell Nacional de STEPV amb el cartell "Sí al Valencià" després de la reunió d'aquest matí

dissabte 23 març 2024 16:51 h

Aquest matí s’ha reunit el Consell Nacional de STEPV, màxim òrgan de decisió entre congressos, a l’Alcúdia (la Ribera), per analitzar la situació actual de l’ensenyament en totes els sectors i etapes educatives.

STEPV anima el professorat i el conjunt de la comunitat educativa i de la societat valenciana a mobilitzar-se

Bona part del debat s’ha centrat en les novetats que han tingut lloc aquesta mateixa setmana, com la no aprovació de la tramitació de la ILP per la baixada de ràtios, presentada per STEPV, en les Corts Valencianes pels vots en contra de PP i VOX i la presentació de la proposta de llei d’imposició del castellà en el sistema educatiu, també impulsada per aquests dos partits.

Aquests fets, sumats a la retallada en el Pla Edificant per a la construcció i rehabilitació de centres educatius públics i a la implantació del districte únic segregador, la manca de compromisos concrets per part de la Conselleria en la millora de les condicions laborals del professorat, les recents agressions al professorat, etc., han motivat al Consell Nacional del Sindicat a plantejar al conjunt del professorat la convocatòria d’una vaga general en educació.

Per això, el Sindicat convocarà assemblees a partir del 9 d’abril per acordar aquesta proposta amb el conjunt del professorat i de l’afiliació i convocarà la vaga general en educació pública no universitària si així s’acorda.

El Sindicat considera que cal accions contundents per revertir les polítiques educatives regressives que està aplicant el govern valencià i que van contra els interessos del nostre alumnat, del professorat i de l’escola pública.

És per això que STEPV anima el professorat i el conjunt de la comunitat educativa i de la societat valenciana a mobilitzar-se per una educació pública, de qualitat, inclusiva, gratuïta i en valencià.


Llengua

La Plataforma per l’Ensenyament Públic convoca accions en els centres educatius en defensa del valencià

La Plataforma està preparant més mobilitzacions contra aquest greu atac al valencià

divendres 22 març 2024 15:01 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic ha analitzat la proposta de llei del govern valencià, registrada ahir pel PP i VOX en les Corts Valencianes, que substituirà l’actual llei de plurilingüisme.

La Plataforma està preparant materials per convocar accions en els centres educatius

La Plataforma considera aquesta llei un atac frontal a l’ús del valencià com a llengua vehicular en el sistema educatiu i un clar intent d’arraconar-la al màxim.
És per això que la Plataforma està preparant accions de protesta. La primera acció és la mobilització en els centres educatius per mostrar el seu rebuig a la proposta de llei, per a la qual cosa s’estan preparant materials per fer-los arribar a la comunitat educativa perquè es concentren a les portes dels centres educatius.
Igualment, la Plataforma anima a tota la comunitat educativa i a la societat valenciana a participar activament de les Trobades d’Ensenyament en Valencià que han arrancat avui mateix i finalitzaran el 14 de juny i a reivindicar l’ús del valencià com a llengua vehicular en el sistema educatiu.

Etiquetat com a

llengua

Llengua

-NOS! impulsarà mobilitzacions contra els atacs al valencià del govern

Les proposicions de llei presentades per PP i VOX ahir, especialment la d’educació, pretenen marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana

Presentació de -NOS! a Alacant el passat 27 de gener

divendres 22 març 2024 14:59 h

-NOS! Llengua i país, conglomerat d’entitats per la defensa i la promoció del Valencià, impulsarà pròximament mobilitzacions contra les pretensions del govern valencià d’arraconar al màxim l’ús vehicular del valencià a l’ensenyament mitjançant una proposta de llei que substituirà l’actual llei de plurilingüisme. També considera inacceptable el control ideològic i polític de la nova corporació que s’estableix en la nova llei d’Àpunt i rebutja frontalment la proposta de llei de concòrdia que pretén esborrar de la memòria de la ciutadania valenciana la repressió la repressió de la democràcia i de la llengua durant els 40 anys de dictadura feixista.

PP i VOX pretenen marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana

-NOS! Llengua i país s’oposa i rebutja aquestes propostes presentades per PP i VOX per ser regressives, i discriminatòries, especialment la d’educació, que pretén marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana, i convertir-lo en un element de confrontació social.
És per això que -NOS! Llengua i país impulsarà mobilitzacions contra aquests greus atacs al valencià i donarà suport a qualsevol acció de les entitats que en formen part per defensar la llengua i la democràcia al País Valencià.

Etiquetat com a

llengua

Meses de negociació

28 de març: Mesa Sectorial sobre la classificació, a efectes retributius, dels centres públics docents

divendres 22 març 2024 14:06 h

Llengua

STEPV considera la nova llei lingüística com el pitjor atac al valencià en l’ensenyament

La proposta de l’anomenada llei de “llibertat educativa” en realitat és una llei d’imposició del castellà en tot el sistema educatiu

divendres 22 març 2024 13:14 h

Ahir 21 de març PP i VOX van registrar en les Corts Valencianes una proposició de llei per la qual es regula la “Llibertat Educativa” en l’ensenyament. Aquesta llei substituirà l’actual llei de plurilingüisme i es basa en una falsa llibertat d’elecció de llengua per part de les famílies.

La llei manté el percentatge mínim del 25% d’ensenyament en cada llengua (excepte en les comarques de predomini lingüístic castellà, on tot l’ensenyament es farà en aquesta llengua) i recupera les antigues línies. Ara bé, els percentatges perquè els centres educatius incorporen línies en valencià són totalment discriminatoris, fet que impedirà que l’alumnat que vulga estudiar en valencià ho puga fer realment. D’aquesta manera l’ús del valencià com a llengua vehicular patirà un retrocés brutal quan s’aplique.

Es tracta d’una llei amb un rerefons polític claríssim, que és arraconar al màxim l’ensenyament en valencià i no té en compte el context sociolingüístic i dona per fet que el valencià i el castellà estan, socialment, en igualtat de condicions, cosa que és totalment falsa.

D’altra banda, s’elimina el requisit de capacitació en valencià al professorat de Formació Professional, Ensenyaments Artístics i EOI, tot i que es diu que es regularà posteriorment l’ús vehicular de les llengües en aquests ensenyaments. L’alumnat podrà triar la llengua de les proves, fet que també perjudica el valencià, com a llengua minoritzada. Igualment, s’atorgaran certificats de nivells de valencià a l’alumnat que supere l’assignatura de valencià, com si el sistema educatiu fora un centre d’expedició de certificats.

La proposta de llei s’oblida deliberadament d’un dels objectius de la LUEV, com és el domini en igualtat de condicions de les dues llengües oficials per part del nostre alumnat, fet que amb aquesta proposta és totalment impossible de complir.

STEPV considera que aquesta llei és el pitjor atac a l’ensenyament en valencià i per això impulsarà les mobilitzacions necessàries per fer front a aquesta agressió i impedir que s’aprove la llei en els termes establerts.

Descarrega’t ací la proposta de llei presentada a les Corts

Etiquetat com a

llengua

Infraestructures educatives

STEPV dona suport a la concentració contra la retallada del Pla Edificant

La concentració tindrà lloc dimarts 26 de març, a les 18:30h en la Plaça Manises de València, convocada per la Confederació Gonçal Anaya de pares i mares

divendres 22 març 2024 12:41 h

Representants del Sindicat assistiran a la concentració i anima el professorat a assistir també en defensa de les construccions i rehabilitacions de centres educatius, paralitzada per la Conselleria d’Educació arran de la brutal retallada dels pressupostos destinats a infraestructures educatives i, en concret al Pla Edificant.

STEPV anima el professorat a assistir també a la concentració

Nombroses localitats han vist paralitzats o obstaculitzats els seus projectes de rehabilitació o construcció de centres educatius, en un nou atac a l’escola pública. El Sindicat ja va manifestar el seu rebuig a la retallada de pressupostos en infraestructures en conèixer el projecte de pressupostos de la Generalitat per a 2024.
És per això que STEPV dona suport a la concentració convocada per la Confederació Gonçal Anaya de pares i mares i exigeix a la Conselleria d’Educació la recuperació immediata dels pressupostos en infraestructures educatives i la reactivació de tots els projectes compromesos amb els ajuntaments que ara s’han vist afectats.

Etiquetat com a

pla edificant

Anuncis

Adjudicació dels Premis Extraordinaris d’Ensenyaments Artístics Professionals d’Arts Plàstiques i Disseny del curs 2022-2023

divendres 22 març 2024 09:55 h

Etiquetat com a


Anuncis

Acord del cessament de la presidenta del Consell Escolar del País Valencià

divendres 22 març 2024 09:54 h

Etiquetat com a


DOGV de 22/3/2024, Núm. 9814

divendres 22 març 2024 09:52 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

divendres 22 març 2024 09:52 h

Etiquetat com a


Meses de negociació

CCOO, UGT i la Patronal impedeixen que STEPV forme part dels Consells Territorials de la FP

En la Mesa Sectorial del 20 de febrer sobre els Consells Territorials d’FP la Conselleria va incloure la presència del “sindicat majoritari d’educació” en la composició d’aquests

dijous 21 març 2024 13:54 h

La Conselleria considerava necessària la incorporació de sindicats d’educació en els esmentats Consells, però la pressió de CCOO i UGT i, posteriorment, de CEV, han tombat aquesta proposta de Conselleria

Aquest matí la Conselleria ha informat en el torn obert de la Mesa Sectorial d’Educació que ahir es va reunir el Consell Valencià de la Formació Professional per a tractar l’esborrany dels consells territorials d’FP, negociats el passat 20 de febrer en la Mesa Sectorial d’Educació.
Recordem que en aquesta negociació la Conselleria va decidir incorporar el sindicat majoritari d’educació, que en aquests moments ostenta STEPV, en la composició dels consells, perquè considerava que amb la nova llei d’FP els sindicats d’educació guanyen pes en aquests consells.
En aquella Mesa Sectorial, CCOO i UGT es van oposar radicalment a aquesta proposta i han estat pressionant la Conselleria per evitar-ho. Segons ha informat aquest matí la patronal també s’ha sumat a aquest boicot a la incorporació de STEPV en aquests consells.
STEPV considera lamentable aquest boicot al sindicat majoritari d’ensenyament quan la immensa majoria dels temes tractats, tant en el Consell Valencià de l’FP com en els consells territorials són més propis de l’àmbit d’educació que de l’empresarial.
Cal tindre en compte, a més, que tant CCOO com UGT no arriben al 10% de representació en la Mesa Sectorial d’Educació, requisit indispensable per formar part de la Mesa, però com que són majoritaris en conjunt, tenen dret a estar en totes les meses de negociació, fet que no és aplicable a sindicats com STEPV o Intersindical Valenciana, que no tenim aquesta representació majoritària en el conjunt del món laboral.

Etiquetat com a


Meses de negociació

Es constitueixen dos grups de treball per analitzar la situació de l’acord d’interins i de plantilles docents

En la Mesa Sectorial d’aquest matí també s’ha informat de la situació del concurs de trasllats de repetició de 2022/23 i el de 2023/24

dijous 21 març 2024 13:48 h

Aquesta matí ha tingut lloc la Mesa Sectorial d’Educació per a tractar la creació de dos grups de treball, un sobre l’Acord de Professorat Interí de 2010 i un altre sobre l’acord de plantilles docents, signat el passat mes de juny de 2023.

La constitució d’aquests grups de treball ha de servir per analitzar l’aplicació dels dos acords, detectar possibles disfuncions i treballar les propostes de millora que s’estimen oportunes.
Sobre l’acord del professorat interí, STEPV ha demanat informació sobre la situació actual del professorat interí, després dels processos d’estabilització del curs passat, és a dir, dades per cos i especialitat, edat i antiguitat. En Formació Professional, dades del professorat interí que no disposa de la titulació universitària en les especialitats de secundària, que veuen perillar la seua continuïtat en el treball a partir de 2026 (termini per sol·licitar la integració al cos de secundària en les 19 especialitats que s’hi van integrar a l’A1). El Sindicat ha demanat altres dades referides al professorat adjudicat d’ofici i al qui renuncia a aquestes places, entre altres dades.
En el grup de treball, STEPV plantejarà millores a l’acord, mantenint sempre l’actual ordenació de les borses de treball. Entre aquestes propostes, el Sindicat proposarà l’obertura permanent de les borses de treball, la comarcalització de les peticions, l’eliminació de les adjudicacions d’ofici per evitar desactivacions de les borses, l’abonament de l’estiu per al professorat que treballe uns mesos determinats, l’estabilitat del professorat interí arran de les sentències europees, inclòs el professorat major de 55 anys, l’execució de les proves d’aptitud en les especialitats pràctiques, que fa molt de temps que no es convoquen, entre altres qüestions.
El Sindicat també ha exigit la convocatòria urgent de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Professorat Interí per abordar la problemàtica del professorat graduat en Filologia Catalana que té problemes per accedir a les places de Valencià en difícil cobertura i ha proposat l’obertura immediata de la borsa de treball de Valencià perquè s’hi puguen inscriure directament. La Conselleria ha respost a aquesta demanda concreta que, fins que no es buide la borsa no es pot convocar, però que estan treballant per poder incorporar a les borses, almenys una vegada al mes, a les persones que complisquen els requisits.
Quant a l’acord de plantilles, STEPV ha demanat informació respecte a l’aplicació actual de les plantilles (que recordem que s’aplicarà en dos cursos, l’actual i el que ve) i, en concret, sobre l’especialitat del professorat tutor en el cos de mestres (si és de Primària o d’altres especialitats), l’especialitat del professorat que està impartint assignatures en anglés (si és d’anglés o d’altres especialitats), el professorat contractar per a cobrir l’increment d’hores dels equips directius en col·legis i instituts, o el professorat contractat per cobrir l’increment d’hores de tutoria en secundària, entre altres qüestions.
La Conselleria s’ha compromés en oferir tota la informació sol·licitada i convocar els grups de treball en un termini raonable per començar a treballar.
D’altra banda, la Conselleria ha informat de la situació actual dels concursos de trasllats en marxa, tant el de repetició del curs passat 2022/23, com l’actual del cos de mestres (de moment) del curs 2023/24.
Respecte a la repetició del concurs 2022/23 s’ha informat que ja s’han enviat al Ministeri les vacants definitives per a la seua publicació, després de depurar-les una a una, atenent les al·legacions dels sindicats, inspecció i equips directius dels centres que han sigut acceptades. També s’ha parlat amb el Ministeri i la resta d’autonomies per a tractar la situació del professorat que va concursar des de fora del País Valencià i va renunciar en el seu moment però ara vol acceptar la nova plaça adjudicada. Segons la Conselleria la solució és que demanen comissió de serveis per al curs que ve al País Valencià, perquè la sentència per la qual es repeteix el concurs només afecta el territori valencià i no la resta de territoris i com que van renunciar des del seu territori no s’obrirà la possibilitat en aquests territoris perquè anul·len aquesta renúncia.
Quant al concurs del cos de mestres del curs 23/24, avui mateix s’ha solucionat el problema informàtic en OVIDOC perquè es puguen presentar les reclamacions i renúncies pertinents a l’adjudicació provisional publicada la setmana passada.
STEPV ha preguntat sobre el calendari d’actuacions previst, però la Conselleria ha explicat que depenen del Ministeri d’Educació que els està donant torn tenint en compte que s’està repetint el concurs del curs passat i, alhora el d’enguany. Tampoc han pogut assegurar que el de secundària d’enguany es podrà dur a terme, tot i que han reiterat que aquesta és la seua voluntat.


Convocatòries

Convocatòria dels premis de la Generalitat del concurs escolar 2023-2024 Consumópolis 19

dijous 21 març 2024 09:46 h

Etiquetat com a


DOGV de 21/3/2024, Núm. 9813

dijous 21 març 2024 09:42 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dijous 21 març 2024 09:41 h

Etiquetat com a


Polítiques educatives

STEPV ha defensat en el Ple de les Corts Valencianes la ILP per la baixada de les ràtios

Demà es votarà si es tramita la llei o no, però es preveu que PP i VOX votaran en contra. En canvi, PSPV i Compromís votaran a favor

Marc Candela intervé en nom de la Comissió Promotora de la ILP al ple de les Corts Valencianes

dimecres 20 març 2024 19:06 h

Aquesta vesprada, la Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per la baixada de ràtios en el sistema educatiu valencià ha defensat la ILP en el Ple de les Corts Valencianes. La votació de la seua tramitació o no tindrà lloc en el ple de demà.

La Comissió Promotora s’ha mostrat disposada a negociar, durant la tramitació de la llei, les esmenes que els grups parlamentaris consideren

Per les intervencions de VOX i PP sembla que demà votaran en contra de la ILP, en el primer cas perquè l’ha presentat STEPV i en el segon cas perquè la baixada de les ràtios és una mesura important però no la única per a millorar el sistema educatiu i que no està demostrat que millore el rendiment de l’alumnat. El PP no ha dit en cap moment que votarà a favor o en contra, però pels arguments fets servir es preveu que, per desgràcia demà votaran en contra.
Si és així la tramitació de la ILP no prosperarà, ja que no comptarà amb els suports necessaris. Compromís i PSPV, en canvi, han anunciat que demà votaran a favor de tramitar la ILP.
La intervenció del representant de la Comissió Promotora en les Corts s’ha centrat en defensar la necessitat de la reducció de les ràtios per a millorar l’atenció del nostre alumnat i fer un seguiment el més individualitzat possible que de ben segur que contribuiran a evitar situacions greus com les que hem viscut recentment en alguns centres educatius. A més, s’ha recordat que durant la pandèmia es van reduir les ràtios i, precisament per això, el Sindicat va decidir promoure aquesta ILP durant el curs 2022/23, per mantindre aquestes ràtios permanentment, ja que després de la pandèmia es van recuperar les ràtios anteriors. També s’ha recordat que aquesta va ser la mesura més ben valorada pel professorat durant la pandèmia, ja que els permetia treballar millor i amb més atenció a cada un dels alumnes.
D’altra banda, la Comissió Promotora s’ha mostrat disposada a negociar, durant la tramitació de la llei, les esmenes que els grups parlamentaris consideren escaients perquè la llei es puga aprovar amb el compromís que en un termini no llunyà la reducció de les ràtios siga una realitat.


Anuncis

Llistat provisional d’acreditació en llengües estrangeres de València

dimecres 20 març 2024 13:20 h

Etiquetat com a


Anuncis

Procediment per a la renovació dels consellers i conselleres del Consell Escolar del País Valencià

dimecres 20 març 2024 10:34 h

Etiquetat com a


Plataforma per l’ensenyament públic

AJORNADA: La lluita contra la segregació escolar

dimecres 20 març 2024 10:30 h

Anuncis

Llistat provisional d’acreditació en llengües estrangeres d’Alacant

dimecres 20 març 2024 09:58 h

Etiquetat com a


Anuncis

Llistat provisional d’acreditació en llengües estrangeres de Castelló

dimecres 20 març 2024 09:57 h

Etiquetat com a


DOGV de 20/3/2024, Núm. 9812

dimecres 20 març 2024 09:52 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dimecres 20 març 2024 09:51 h

Etiquetat com a


DOGV de 18/3/2024, Núm. 9811

dilluns 18 març 2024 10:56 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dilluns 18 març 2024 10:53 h

Etiquetat com a


Concurs de trasllats - Cos de mestres

Adjudicació provisional del Concurs de Trasllats del cos de Mestres 2023/24

divendres 15 març 2024 13:56 h

Consulta l'adjudicació provisional de destinacions en els següents llistats:

- Resolució
- Correcció d'errades
- Participants adjudicats per especialitat i destinació
- Participants adjudicats per ordre alfabètic
- Participants exclosos
- Participants que no continuen en el procés

Reclamacions:

El termini per a formular reclamacions contra les relacions provisionals començarà el 21 de març de 2024 i conclourà el 5 d'abril de 2024.

Renúncies:

El termini perquè els participants voluntaris renuncien a la seua participació començarà el 21 de març de 2024 i conclourà el 22 de març de 2024.

Ambdós procediments es realitzaran a través d'OVIDOC

Etiquetat com a


Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació de difícil cobertura del 15 de març - participants i lloc adjudicat

divendres 15 març 2024 12:02 h

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació de difícil cobertura del 15 de març - Llocs oferits

divendres 15 març 2024 12:01 h

Difícil cobertura

Convocatòria d’adjudicació de llocs de difícil cobertura per al dia 15 de març: llistats de participants i lloc adjudicat

divendres 15 març 2024 11:28 h

Etiquetat com a


Convocatòries

Bases de la convocatòria per als premis del concurs El Gust d’Investigar 2024 de la Universitat Jaume I

divendres 15 març 2024 11:26 h

Etiquetat com a


Convocatòries

Convocatòria del projecte d’innovació de biblioteques escolars «Biblioinnova’t»

divendres 15 març 2024 11:24 h

Etiquetat com a


DOGV de 15/3/2024, Núm. 9810

divendres 15 març 2024 08:18 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

divendres 15 març 2024 08:17 h

Etiquetat com a


Difícil cobertura

Convocatòria d’adjudicació de llocs de difícil cobertura per al dia 15 de març: requisits i llocs provisionals

dijous 14 març 2024 13:28 h

Etiquetat com a


Contínues

Adjudicació 14 març

dijous 14 març 2024 13:25 h

Etiquetat com a


Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 14 de març - Secundària i resta de cossos

dijous 14 març 2024 12:00 h

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 14 de març - Mestres

dijous 14 març 2024 11:59 h

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 14 de març - Llocs oferits definitius

dijous 14 març 2024 11:56 h

Convocatòries

Convocatòria del procediment selectiu de concurs oposició per a l’ingrés en el cos de mestres

dijous 14 març 2024 10:02 h

Etiquetat com a


DOGV de 14/3/2024, Núm. 9809

dijous 14 març 2024 09:59 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dijous 14 març 2024 09:59 h

Etiquetat com a


Concurs de trasllats - Cos de mestres

Formulari d’al·legacions a les vacants provisionals del cos de mestres 23/24

dijous 14 març 2024 09:17 h

Publicades les vacants provisionals del concurs de trasllats del cos de mestres, us facilitem, com cada any, un formulari perquè ens feu arribar les vostres al·legacions, fins el 25 de març.

Si heu de reclamar vacants de diferents centres, feu una al·legació per cada centre, és a dir, empleneu una al·legació i envieu-la i després torneu a entrar i empleneu una nova al·legació.

Heu de tindre en compte els criteris següents a l’hora de fer l’al·legació:
-  S’incorporaran les places creades per l’aplicació de l’acord de plantilles.
-  En l’etapa d’infantil segon cicle, amb 3 unitats o més, sense 2 definitius de l’especialitat d’anglés o amb el B2 d’anglés, no s’oferirà la vacant per adjudicar-la posteriorment amb el requisit d’anglés.
-  Les places marcades com a no funcionament en l’arranjament escolar d’enguany no s’oferiran.
-  Tampoc s’oferiran les places reservades per violència de gènere.
-  En els 6 CEIP que encara mantenen el programa experimental en anglés tampoc s’oferiran totes les places.
-  Les places afectades per persones que estan en serveis especials o pel procés de selecció de direccions tampoc s’oferiran.

Entra ací al formulari

Etiquetat com a


Oposicions

País Valencià

Modificació de la convocatoría del concurs oposició del cos de mestres

dijous 14 març 2024 07:59 h

Contínues

Adjudicació 14 de març: Llistat provisional de llocs oferits per a Mestres, Secundària i Altres Cossos

dimecres 13 març 2024 15:56 h

Etiquetat com a


Dret a l’educació

Les Corts Valencianes discutiran la ILP per la baixada de ràtios el 20 de març

STEPV espera que s’aprove la tramitació d’aquesta llei per millorar la qualitat de l’ensenyament valencià

dimecres 13 març 2024 13:06 h

Les Corts Valencianes han comunicat a la Comissió Promotora de la ILP per la baixada de ràtios, formada pel Secretariat Nacional de STEPV, que dimecres 20 de març es discutirà la proposta en el ple de les Corts i que es votarà la seua tramitació o no el dia següent, 21 de març.

La reducció de les ràtios en el sistema educatiu és una mesura necessària per a millorar l’atenció del nostre alumnat

El Sindicat espera que les Corts Valencianes aproven la tramitació de la llei perquè la reducció de les ràtios en el sistema educatiu és una mesura necessària per a millorar l’atenció del nostre alumnat i fer un seguiment el més individualitzat possible que de ben segur que contribuiran a evitar situacions greus com les que hem viscut recentment en alguns centres educatius.
Recordem que durant la pandèmia es van reduir les ràtios i, precisament per això, el Sindicat va decidir promoure aquesta ILP durant el curs 2022/23, per mantindre aquestes ràtios permanentment, ja que després de la pandèmia es van recuperar les ràtios anteriors.
Recordem també que aquesta va ser la mesura més ben valorada pel professorat durant la pandèmia, ja que els permetia treballar millor i amb més atenció a cada un dels alumnes.
Al ple de les Corts, representants de la Comissió Promotora de la ILP defensaran la proposta que tindrà lloc durant la vesprada i estarà atenta a la votació de la seua tramitació posterior el 21 de març.

Etiquetat com a

ràtios ilp ràtios

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 14 de març - Llocs oferits provisionals

dimecres 13 març 2024 11:58 h

País Valencià

Inspecció educativa 2024 (concurs - oposició) - anunci relatiu al sorteig realitzat el dia 7 de març de 2024

dimecres 13 març 2024 10:47 h

Etiquetat com a


Allioli

Presentació de les revistes Allioli 291 i 292 sobre el Districte únic i el Centenari d’Estellés

dimecres 13 març 2024 10:45 h

Etiquetat com a


DOGV de 13/3/2024, Núm. 9808

dimecres 13 març 2024 09:42 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dimecres 13 març 2024 09:41 h

Etiquetat com a


Concurs de trasllats - Cos de mestres

Vacants provisionals mestres 23/24

dimarts 12 març 2024 21:48 h

  Resolució
  Llistat provisional
  Llistat provisional de vacants amb itinerància
  Codis especialitats

En breu el Sindicat facilitarà un formulari per fer-nos arribar al·legacions a les vacants provisionals i presentar-les a Conselleria.

 

Etiquetat com a

vacants provisionals

STEPV rep el Premi Igualtat de la Universitat d’Alacant pel projecte Coeducart

dimarts 12 març 2024 13:49 h

Etiquetat com a


Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 12 de març - Secundària i resta de cossos

dimarts 12 març 2024 11:54 h

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 12 de març - Mestres

dimarts 12 març 2024 11:52 h

Contínues

Adjudicació 12 març

dimarts 12 març 2024 11:52 h

Etiquetat com a


Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 12 de març - Llocs oferits definitius

dimarts 12 març 2024 11:51 h

Contínues

Adjudicació 12 de març: Llistat provisional de llocs oferits per a Mestres, Secundària i Altres Cossos

dimarts 12 març 2024 09:56 h

Etiquetat com a


Anuncis

Resolució provisional d’admesos i exclosos en el concurs de directors 2024

dimarts 12 març 2024 09:55 h

Etiquetat com a


DOGV de 12/3/2024, Núm. 9807

dimarts 12 març 2024 09:53 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dimarts 12 març 2024 09:53 h

Etiquetat com a


Convocatòries

Selecció de direccions: Llistats provisionals admesos i exclosos

dilluns 11 març 2024 19:40 h

Etiquetat com a


Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació del 12 de març - Llocs oferits provisionals

dilluns 11 març 2024 11:49 h

Meses de negociació

14 de març: Mesa Sectorial sobre la compatibilitat de l’activitat de professor substitut al servei de les Universitats

dilluns 11 març 2024 10:44 h

Convocatòries

Convocatòria del procediment de sol·licitud per a l’assignació d’auxiliars de conversa d’alemany, francés i italià per al curs 2024-25

dilluns 11 març 2024 09:59 h

Etiquetat com a


DOGV de 11/3/2024, Núm. 9806

dilluns 11 març 2024 09:45 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

dilluns 11 març 2024 09:43 h

Etiquetat com a


Dignitat del professorat

Convocatòria d’assemblea sobre les agressions al professorat

Davant les darreres agressions patides pel professorat, STEPV considera que cal exigir a la Conselleria d’Educació i al govern valencià que implementen les mesures necessàries per protegir el professorat d’aquestes situacions.

divendres 08 març 2024 13:50 h

És per això que us convoquem a una assemblea telemàtica el pròxim dimarts 12 de març a les 18h per explicar-vos la reunió amb la Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa, celebrada el 8 de març, que podeu consultar en aquest enllaç, i acordar les accions que es consideren oportunes per continuar pressionant l’administració.

L’enllaç a l’assemblea és aquest

Sabeu que hem convocat una concentració el pròxim dimarts 26 de març a les 11h a la Conselleria d’Educació i a les portes dels centres educatius per mostrar el nostre suport i solidaritat amb els companys i companyes agredides i per exigir a la Conselleria que actue de manera urgent per evitar aquestes situacions.

Us recordem que vam llançar en el mes de novembre una campanya contra les agressions als centres, amb el lema “Violència zero, per un bon clima dins i fora de les aules”. En l’enllaç trobareu els cartells que podeu fer servir en les concentracions.

Des del mes de novembre estem demanant a la Conselleria d’Educació la publicació del protocol d’agressions al professorat, negociat en el mes de juny amb l’anterior govern, també hem sol·licitat informació sobre el Pla de Salut Mental anunciat pel govern valencià fa mesos i en gener vam demanar una reunió amb la Directora General d’Inclusió, que finalment ha tingut lloc aquest matí.

La darrera agressió a l’IES Ramon Muntaner de Xirivella de la nostra companya ha vessat el got de la nostra paciència i per això hem decidit posar en marxa aquesta campanya de mobilitzacions, però també volem comptar amb vosaltres per acordar les accions que es consideren escaients.

Gràcies per la vostra atenció i ens veiem el dimarts 12 de març.

 

 

Etiquetat com a

concentracions assemblea

Dignitat del professorat

STEPV es reuneix amb la Conselleria per abordar les agressions al professorat

La reunió ha tingut lloc amb la Directora General d’Innovació i Inclusió Educativa. STEPV li ha traslladat una sèrie de mesures per a evitar i actuar en casos d’agressió

Cartell de convocatòria de les concentracions per al 26 de març

divendres 08 març 2024 13:43 h

La Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa es va posar en contacte amb el Sindicat per a convocar una reunió aquest matí per a tractar la problemàtica de les agressions al professorat.

La DG d’Inclusió s’ha compromés a continuar treballar per a erradicar la violència a les aules

La primera qüestió que ha plantejat el Sindicat en la reunió ha estat referida a les actuacions de la Conselleria davant l’agressió d’aquesta setmana a la professora de l’IES Ramon Muntaner de Xirivella. La resposta de la Directora General, Xaro Escrig, ha estat que des del primer moment han estat en contacte amb el centre, la UEO i l’Ajuntament de Xirivella i han oferit tots els mitjans de què disposen per tal d’atendre la situació i ofereixen tots aquests recursos a la docent agredida.

A continuació, la Directora General ha explicat totes les actuacions que s’estan duent a terme per a fer front a aquestes situacions:

    Han ampliat l’àmbit d’especialització de Convivència i Conducta a totes les UEO (Unitats Especialitzades d’Orientació) que fins ara estava només a Alacant.
    Han creat un grup de treball per a implementar les mesures corresponents a Educació dins del Pla de Salut Mental anunciat pel govern valencià fa uns mesos, en coordinació amb la Conselleria de Sanitat, on s’ha creat una Oficina de Salut Mental i Addiccions.
    S’està treballant en cursos de formació sobre salut mental que es duran a terme a finals d’aquest curs, en l’àmbit de les UEO.
    S’implementarà un especialista en Psicologia General Sanitària o Psicologia Clínica en tots els departaments de salut que tindrà contacte amb els centres educatius.
    També s’ampliarà la xarxa de Centres de Dia fins a 2027 en 27 centres nous.
    Respecte a les UET, s’està treballant per unificar el model, que ara presenta certes diferències (Unitats Educatives Terapèutiques).
    Es modificarà el Decret de Convivència per a implementar mesures d’atenció al professorat en casos d’agressió.
    Es millorarà la regulació del la figura del PT (professorat de Pedagogia Terapèutica) Escolta.

STEPV ha valorat positivament aquestes mesures però ha reclamat la publicació urgent del protocol d’agressions negociat en el mes de juny, que ha reclamant insistentment des del mes de novembre passat. La Directora General s’ha compromés a accelerar la publicació d’aquest protocol i contactarà amb la Conselleria de Funció Pública que també està afectada perquè també dona cobertura al personal no docent que depèn de Funció Pública.

A més, el Sindicat li ha traslladat un document amb una bateria de propostes (que adjuntem) per a intentar minimitzar les situacions de conflicte i les agressions a les aules i li ha demanat la convocatòria d’un grup de treball per a tractar-les amb les direccions generals afectades (Personal, Formació Professional i Inclusió Educativa). La Directora General s’ha compromés a estudiar-lo i a treballar conjuntament per a erradicar la violència a les aules i ens ha emplaçat a pròximes reunions per a continuar treballant.

STEPV valora positivament la reunió, però manté la convocatòria de concentracions als centres educatius i a la Conselleria d’Educació el pròxim dimarts 26 de març. Igualment, el Sindicat ha convocat una assemblea el pròxim dimarts 12 de març per a tractar la situació.

Consulta ací el document presentat a la DG d’Inclusió

Etiquetat com a

agressions professorat

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació de difícil cobertura del 8 de març - participants i lloc adjudicat

divendres 08 març 2024 11:36 h

Adjudicacions 2023/24

Llistat adjudicació de difícil cobertura del 8 de març - Llocs oferits

divendres 08 març 2024 11:35 h

Difícil cobertura

Convocatòria d’adjudicació de llocs de difícil cobertura per al dia 8 de març: llistats de participants i lloc adjudicat

divendres 08 març 2024 10:04 h

Etiquetat com a


Anuncis

Publicació dels acords de la Comissió sobre l’estructura de les noves proves d’accés a la universitat

divendres 08 març 2024 09:58 h

Etiquetat com a


DOGV de 8/3/2024, Núm. 9805

divendres 08 març 2024 09:56 h

Etiquetat com a


Ocupació pública al DOGV

Ofertes d’ocupació pública al DOGV

divendres 08 març 2024 09:55 h

Etiquetat com a


Infraestructures educatives

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant convoca una concentració el 14 de març pel mal estat de les infraestructures escolars

Davant la inacció del govern municipal del Partit Popular i VOX, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant convoca una concentració el pròxim 14 de març

Cartell de la Plataforma per l'Educació Pública d'Alacant

dijous 07 març 2024 13:24 h

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant ha convocat una concentració el dijous 14 de març, a les 18:30 hores, a les portes de l’Ajuntament de la ciutat d’Alacant, tal com havia anunciat si no es comunicava un Pla d’actuació per al manteniment de les infraestructures educatives per part del consistori.

La convocatòria d’aquesta concentració forma part d’una campanya que començà amb la convocatòria de concentracions als centres educatius el dia 20 de febrer i on també s’animava als centres perquè enviaren massivament i per registre d’entrada les peticions de les obres de manteniment que precisen per tal de facilitar-li la tasca a la Regidoria d’Educació.

Aquestes mobilitzacions venen motivades per la política que està duent a terme el govern PP-VOX a Ajuntament d’Alacant, d’empobriment de l’ensenyament públic, i en concret pel que fa a les infraestructures escolars, després que la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de la Província d’Alacant (FAPA Enric Valor) publicara un informe on es donava a conéixer que el 80% dels centres d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Educació Especial analitzats, no es troben en bon estat.

Davant de la manca de contestació per part de l’equip de govern de la ciutat d’Alacant a les demandes dels centres educatius, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic d’Alacant continua amb la convocatòria de concentració a la plaça de l’Ajuntament d’Alacant el dia 14 de març a les 18.30 hores.


Contínues

Adjudicació 7 març

dijous 07 març 2024 11:54 h

Etiquetat com a


País Valencià

Modificació del procediment selectiu d’accés al cos d’inspectors d’educació

dijous 07 març 2024 11:51 h

Etiquetat com a


Comentaris


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR