Allioli 291 - Districte únic

La Confederació d’STEs va de Congrés

La Confederació d’STEs és l’organització que agrupa en el conjunt de l’estat els diferents Sindicats de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament i a la qual pertany STEPV

divendres 23 febrer 2024 10:07 h

La Confederació d’STEs és l’organització que agrupa en el conjunt de l’estat els diferents Sindicats de Treballadores i Treballadors de l’Ensenyament i a la qual pertany STEPV. Els STEs són les organitzacions més votades de l’ensenyament.

De l’11 al 14 d’abril celebrarà el seu congrés a la ciutat de Valladolid. Durant quatre dies quasi dues-centes persones debatran en ponències i panells diferents qüestions relatives al present i al futur de l’educació com la burocratització, feminisme, coeducació, plans d’igualtat educatius i l’educació sexual i afectiva; personal interí després de l’estabilització; implantació de la LOMLOE; universalització del primer cicle de l’educació infantil; nova llei de l’FP; reforma dels ensenyaments artístics; recuperació de drets laborals perduts; jubilacions docents; implantació dels àmbits en l’ESO; l’educació inclusiva o la LOSU. Un tractament especial tindrà l’Estatut Docent.

En el marc del congrés tindrà lloc una conferència internacional de sindicats d’ensenyament amb la participació de més de trenta organitzacions.