Núm. 290

Adjudicacions caòtiques després de vint anys d’interina

Testimoni de Gràcia Ausiàs Ferrairó sobre les adjudicacions, professora de Dibuix.

dilluns 06 novembre 2023 13:25 h

Soc Gràcia Ausiàs Ferrairó, professora interina des del 24/01/2000 de l’especialitat de Dibuix. Primerament, el gener del 2023, em vaig presentar al procés d’estabilització per al concurs de mèrits i em vaig quedae a les portes amb una puntuació de 9. El desempat es va fer per antiguitat, i encara que fa vint anys que treballe en Educació, em vaig quedar fora del concurs.
En acabar el curs 2022-23, al juliol com cada any, vaig fer l’adjudicació amb les places oferides, però posteriorment, en la correcció d’errades, van eixir més vacants. Vaig triar com a primera opció de vacant el CEED, Centre Públic d’Educació a Distància a València.
M’adjudicaren aquesta vacant del CEED, però la sorpresa va ser, que en la llista següent havia desaparegut la meua plaça i dos més del mateix centre que també havien adjudicat a altres professors. No em donaren cap explicació, només que les havien reclamades professors amb una llista anterior als interins. La conseqüència va ser que no me’n van adjudicar cap més, perquè, suposadament, ja tenia una vacant. Finalment, vaig optar a una vacant el dia 7 /09/23 i em vaig quedar els 6 primers dies de setembre sense treballar ni cobrar.

Si vols llegir l’Allioli sencer, clica ací.