= 0)out += unescape(l[i].replace(/^\s\s*/, '&#'));while (--j >= 0)if (el[j].getAttribute('data-eeEncEmail_EfvzNcNGJM'))el[j].innerHTML = out;/*]]>*/

" />

Professorat en pràctiques

Vídeo sobre la sentència dels triennis del professorat en pràctiques

Per problemes tècnics no s’ha pogut realitzar l’assemblea, que es convoca de nou dilluns 13 de març a les 18h. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic)

dimarts 07 març 2023 19:41 h

Convoquem de nou l’assemblea per a dilluns 13 de març a les 18h en aquest enllaç
Tanmateix, mitjançant el correu electrònic també podeu plantejar-nos dubtes o demanar cita a serveis jurídics per interposar el recurs: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) (Assumpte: Recurs triennis funcionariat en pràctiques)
Mentrestant hem preparat aquest vídeo amb la informació bàsica del que us volíem explicar en l’assemblea i, si teniu cap dubte ens ho podeu plantejar en l’assemblea o bé per correu electrònic. Consulteu el vídeo en aquest enllaç

Demanem disculpes per les molèsties i ens veiem el 13 de març.
Gràcies

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR