Internacional

STEPV expressa el seu suport a la Federació Colombiana de Treballadors de l’Educació – FECODE

El Sindicat condemna les actuacions de la Fiscalia General colombiana que només busquen criminalitzar les organitzacions sindicals i desestabilitzar

dimarts 06 febrer 2024 12:00 h

STEPV i La Confederació STES – Intersindical, que agrupa sindicats de l’ensenyament i que forma part de la Confederació Intersindical de l’Estat espanyol, trasllada a la Federació Colombiana de Treballadors de l’Educació – FECODE el seu total suport davant la persecució i assetjament per part de la Fiscalia General.

Per al Sindicat, les actuacions de la Fiscalia General s’emmarquen en un procés per a criminalitzar les organitzacions sindicals i populars i desestabilitzar el govern del President Gustavo Petro.

Per tot això, STEPV condena rotudamente les actuacions contra el moviment sindical i les organitzacions socials, en general, i contra FECODE, en particular, i fa una crida perquè cessen aquestes pràctiques intimidatòries i abraça i defensa la trajectòria del sindicat FECODE durant els seus 65 anys d’existència, que s’han caracteritzat pel seu treball a favor de l’ensenyament i les treballadores i treballadors del sector però també a favor de la pau, la justícia, la mobilització, la democràcia i la lluita del poble colombià.

Punxa ací per accedir al comunicat de la FECODE.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR