Mobilitzacions

STEPV dona suport a la mobilització del sector educatiu argentí

La comunitat educativa argentiva es mobilitza contra les mesures antisocials de Milei

Mobilització sindical a l'Argentina el passat 24 de març contra el goven Milei

dimecres 22 maig 2024 16:06 h

Els gremis del sector docent -universitari i no universitari- i les tres centrals sindicals obreres han convocat una Aturada Nacional Docent per dijous 23 de maig. En aquesta jornada concurreixen les mobilitzacions de tots els estaments educatius que estan patint les polítiques antisocials del president Milei.

La jornada serà una nova demostració del rebuig a les seues actuacions i en defensa dels salaris, l’educació pública, gratuïta i de qualitat al servei de la població argentina.

STEPV-Intersindical Valenciana torna a reafirmar el seu suport al sindicalisme argentí, el personal del sector educatiu i la classe treballadora argentina.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR