Retribucions

Signades les taules salarials del VII Conveni Col·lectiu d’Ensenyament Concertat per a 2022 i 2023

STEPV

dimecres 17 maig 2023 13:56 h


Ahir 16 de maig es van signar les taules salarials del VII Conveni Col·lectiu d’Ensenyament Concertat per a 2022 i 2023. Encara que no es faran efectives fins que no es publiquen al BOE.

Avancem algunes de les novetats:

• Respecte el salari del PAS i el personal docent de nivells no concertats hi haurà una pujada d’un 4% per a 2023 i una paga addicional per recuperar allò que no han rebut en 2022. Les empreses tindran 3 mesos des de la publicació de les taules en el BOE per fer efectiu l’abonament d’este increment del 4%.

• Per a les categories amb salari per baix del Salari Mínim Interprofessional (SMI) s’estableix un complement temporal de 15€/14 pagues al primer trienni. Les empreses tindran 3 mesos per abonar estos complements.

• S’actualitza el complement salarial d’eixides amb pernocta:

-Dia lectiu o laborable no lectiu de presència obligatòria en el centre que coincidisca amb l’eixida: 56,29€

-Dia no lectiu o laborable de no presència en el centre, inclosos els disssabtes, que coincidisca amb una eixida de caràcter nacional: 90,05€

-Dia no lectiu o laborable de no presència en el centre, inclosos els disssabtes, que coincidisca amb una eixida de caràcter internacional: 101,31€

• Respecte del salari del personal docent de nivells concertats no s’han signat les taules salarials perquè el mòdul de concert per a 2023 és inferior a la pujada salarial del 2’5%. En el nostre cas la Conselleria d’Educació ja ens ha fet efectiva esta pujada en el Complement Retributiu Valencià.


Des d’STEPV estarem pendents de la publicació en el BOE de l’actualització de les taules salarials.

 

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR