Plantilles docents

Enquesta sobre les plantilles docents per al curs 2024/25 en Secundària i FP

Des de STEPV llancem aquesta enquesta als centres de Secundària i FP per conèixer exactament quines unitats i plantilles docents us ha autoritzat la Conselleria per al curs que ve

divendres 05 juliol 2024 11:48 h

El per què d’aquesta enquesta és que encara desconeixem algunes qüestions sobre l’aplicació de les plantilles que s’haurien d’haver resolt en una Mesa Tècnica, proposada per la pròpia Conselleria que, finalment, no es va convocar. Descarregueu-vos ací les instruccions de plantilles per si les voleu consultar.

Us agraïm enormement que empleneu l’enquesta i ens ajudeu a conèixer millor la realitat dels vostres centres el curs que ve i us demanem disculpes pel temps que dedicareu a l’enquesta perquè som conscients que també teniu un volum de feina important aquests dies.

Contesteu-la abans del 10 de juliol, si pot ser

Gràcies!!!

Entra ací a l’enquesta

 

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR