Dret a l’educació

Continuen les queixes dels centres i el professorat per la manca de places en les adjudicacions

El Sindicat ha llançat una nova enquesta als centres per conéixer l’abast de la situació

divendres 17 novembre 2023 18:15 h

Davant les nombroses queixes que STEPV està recollint respecte a la manca d’oferta de places en les adjudicacions setmanals, tant per part dels centres com del professorat, el Sindicat ha tornat a llançar una enquesta als centres per conèixer l’abast de la manca de professorat en els centres.

El problema es detecta sobretot en les substitucions, que tarden molts dies en oferir-se a les adjudicacions, fet que perjudica l’alumnat que passa dies sense classe. Igualment suposa una sobrecàrrega per al professorat del centre que ha de cobrir les baixes mentre arriba la persona substituta.
El Sindicat recollirà les demandes dels centres i les traslladarà a la Conselleria perquè oferisca totes les places necessàries de forma urgent.
STEPV dona suport a totes les accions dels centres i del professorat com les concentracions d’estiu, del 5 d’octubre i del pròxim 23 de novembre.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR