Comissió de seguiment de concertada

Comença la negociació de l’Ordre que regula el sistema de pagament delegat dels centres docents privats concertats.

dimecres 10 maig 2023 15:12 h

A la reunió en les diferents organitzacions sindicals i patronals del sector ha assistit el Director General de Centres, Ximo Carrión, i el Subdirector de Serveis Centres concertats, Rafael Fresquet.

En esta primera reunió el DG de Centres ha fet una explicació general de la nova ordre de pagament delegat, ressaltant sobretot les diferències i millores respecte l’ordre de pagament delegat del 2/2019, de 17 de gener que tenim vigent actualment.
Ens ha instat a fer-li arribar aportacions i esmenes fins el pròxim divendres 19, i seguidament ens convocaran per al divendres 26 per tractar de ple totes aquelles esmenes i aportacions que li hagen fet arribar les distintes organitzacions sindicals i patronals que conformem la Comissió de seguiment de la concertada.

STEPV en els seu torn de paraula ha destacat aspectes en les retribucions salarials i aspectes de l’apartat de substitucions que s’han millorat en l’ordre actual respecte de l’anterior ordre i que beneficia de manera substancial a les persones treballadores dels centres concertats, aspectes tots ells que portàvem temps reivindicant des del Sindicat. Hem insistit en l’homologació salarial del personal del PAS, en una redacció més clarificadora pel que fa a l’apartat de la paga de 25 anys del sector, i indemnitzacions i hem proposat una redacció alternativa a aquest articulat.
Totes aquestes aportacions que ja tenim elaborades les farem arribar en un document abans del divendres 19 via correu electrònic a la Direcció General de Centres perquè hi siguen incorporades a la redacció de la nova ordre.

Finalment, després de la reunió del divendres 26 on la intenció segons ens ha comentat el DG és tindre acabada la negociació amb el redactat de l’ordre definitiva, ens ha comunicat que l’ordre ha de passar prèviament pel Consell Escolar Valencià, seguidament per l’informe jurídic de Conselleria d’Educació i el Consell Jurídic Consultiu.

Al torn obert s’ha tractat:

-La resolució del PAM ja la tenen acabada. Han tingut en compte en el programa de Diversificació Curricular (PDC) 22 hores per a 3r de la ESO i 22 hores per a 4t ESO que fan un total de 44 hores.

STEPV en el seu torn ha insistit en la negociació de les plantilles, i en una reunió específica per poder tractar l’actualització de la borsa de recol·locació.


Adjuntem esborrany ordre de pagament delegat:

Projecte Ordre pagament delegat VAL_.docx

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR