Condicions laborals

STEPV aconsegueix una mesa de negociació per a tractar la situació dels conservatoris

El Sindicat proposa que els docents interins dels conservatoris professionals puguen optar també a places del superior

dimecres 16 setembre 2015 14:06 h

STEPV ha registrat aquest matí en Conselleria d’Educació una petició de convocatòria de mesa urgent per a tractar la situació del professorat interí dels conservatoris professionals de música, que han perdut el seu lloc de treball per la decisió de Conselleria de denegar les comissions de serveis en els conservatoris superiors.

Aquesta mateixa petició l’ha demanat el Sindicat en la Mesa Sectorial d’aquest matí i la conselleria ha acceptat convocar una mesa tècnica el pròxim dimarts 22 de setembre.
En eixa reunió, STEPV proposarà que es regule una normativa per a permetre que el professorat interí dels conservatoris professionals puguen estar també en les borses de treball dels conservatoris superiors -per darrere de la gent que ja hi forma part- i, així, intentar optar a places en aquest centres.
D’aquesta manera el Sindicat intenta pal·liar els efectes negatius d’aquesta mesura en el professorat dels conservatoris professionals. A més, també proposarà ampliar plantilla en aquests centres a través de desdoblaments d’aules, per intentar recuperar aquest professorat.
En la reunió també es tractarà de la situació generada en els conservatoris per la denegació de les comissions de serveis.
Altrament, STEPV ha demanat una reunió amb el nou Director de l’ISEA, Josep Manel Garcia, per a tractar també la problemàtica dels conservatoris i dels ensenyaments artístics en general.

Etiquetat com a


Comentaris

Maria Pilar Peris Peris

16 setembre 2015 / 22:07 h

I els professors que estan en expectativa?????
Que als conservatoris sols hi ha catedràtics i interins????
Que l’stepv no té afiliats en expectativa i no defensa els seus drets???


Marc Candela Ruiz

17 setembre 2015 / 15:44 h

Hola Maria Pilar
En la reunió parlarem de tot, però STEPV portarà una proposta concreta perquè el col·lectiu que es queda en l’atur tinga opcions a treballar també aquest curs. Molts porten molts anys treballant i ara es queden sense treball.
Quant al tema del professorat en expectativa proposarem que s’oferten totes les places en els concursos de trasllats perquè d’una vegada pugau obtindre un destí definitiu. També volem parlar de les plantilles per tal d’ampliar-les i que hi haja més oferta.
I també parlarem de les comissions de serveis, entre altres temes.
Salut


Maria Pilar Peris Peris

21 setembre 2015 / 07:52 h

Hola Marc:
Si la proposta és una normativa nova que permeta que el professorat interí dels conservatoris professionals puguen estar també en les borses de treball dels conservatoris superiors, es podria incloure també als que estan en expectativa. Segons tinc entès, aquest any també s’han vist perjudicats per la denegació de les comissions al superior. Si és una mesura especial, tal vegada es puga aplicar als dos col·lectius.

 


Marc Candela Ruiz

25 setembre 2015 / 19:07 h

Hola Maria Pilar
Els funcionaris de carrera del professional només poden optar a places del superior en comissió de serveis per a impartir determinades assignatures. I ja estan cobertes. Hauríeu d’apuntar-vos a les borses de treball del superior, en cas que s’òbriguen de la teua especialitat, per poder optar a places “normals” del superior com a interins.
Però els interins del professional sí que poden entrar en eixes borses. De fet hi ha gent que està en les dues, en les borses del professional i en les del superior.
És absurd, però és així.
Espere haver-me explicat.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR