Publicat al DOGV l’arranjament definitiu

18 / 05 / 2018

Consulta ací l’arranjament:
RESOLUCIÓ de 16 de maig de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.


Proposta d’arranjament escolar 2018/19

28 / 03 / 2018

Nota: Algunes de les comunicacions que ja s’han fet als ajuntaments han sofert modificacions. Les al·legacions s’han de lliurar en 10 dies. Com sempre, des del sindicat ajudarem als centres i als municipis perquè les al·legacions tinguen èxit.


Publicat al DOGV l’arranjament definitiu

21 / 05 / 2017

Consulta ací l'arranjament
RESOLUCIÓ de 18 de maig de 2017, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d'unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.

Proposta d’arranjament escolar per al curs 2017/18

20 / 04 / 2017

Proposta Alacant
Proposta Castelló
Proposta València

Al·legacions: entre el 25 i el 28 d'abril cal convocar els CEMs per a presentar les al·legacions, si s'escau.
Feu-nos arribar les vostres al·legacions a .(Javascript ha d'estar habilitat per a veure aquesta adreça de correu) per a defensar-les en les direccions territorials.
Gràcies

Publicat l’arranjament definitiu en el DOCV

21 / 06 / 2016

RESOLUCIÓ de 16 de juny de 2016, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s'arreplega el catàleg d'unitats, les creacions, supressions i modificacions de llocs de treball docents i es publica la plantilla orgànica del cos de mestres dels centres docents públics d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.

Publicat l’arranjament definitiu

06 / 05 / 2016

RESOLUCIÓ de 5 de maig de 2016, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat

Arranjament escolar provisional 2016/17

16 / 03 / 2016

Consulta ací la proposta provisional i feu-nos arribar les vostres al·legacions. Fes-nos arribar les al·legacions a .(Javascript ha d'estar habilitat per a veure aquesta adreça de correu) i les farem arribar a l’administració per a defensar-les.

Modificació de l’arranjament escolar per al curs 2015/16

26 / 05 / 2015

RESOLUCIÓ de 21 de maig de 2015, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es modifica la Resolució de 31 de març de 2015 i es publica novament el catàleg d’unitats, els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes, dels centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat.

Publicat en el DOCV l’arranjament definitiu

07 / 04 / 2015

RESOLUCIÓ de 31 de març de 2015, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat.

Recursos:
  • Es pot interposar recurs de reposició en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació (fins el 8 de maig).

  • Es pot interposar recurs contenciós administratriu en el termini de dos mesos des de l'endemà de la publicació (fins el 8 de juny).


Si us interessa interposar recurs, consulteu els serveis jurídics del sindicat.

Arranjament provisional per al curs 2015/16

07 / 01 / 2015

El termini per fer al·legacions finalitza el dia 21 de gener.

Models de recurs de reposició

Normativa

Arranjament escolar 2018/2019

RESOLUCIÓ de 16 de maig de 2018, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i Educació Especial, de titularitat de la Generalitat.
PDF

Arrantament escolar 2017/18: Correcció d’errades

CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 18 de maig de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es publica el catàleg d’unitats, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Infantil i Primària i educació especial, de titularitat de la Generalitat.
PDF