Condicions laborals

Els sindicats amb presència en la Mesa Sectorial donen suport al manifest per la reducció de la burocràcia elaborat pel professorat

Aquest matí s’ha registrat en la Direcció Territorial d’Alacant i en la Conselleria d’Educació a València les signatures recollides, de moment, en 17 instituts valencians

Roda de premsa dels sindicats davant la Conselleria d'Educació a València

dijous 23 març 2023 17:45 h

STEPV, ANPE, CSIF, CCOO i UGT han convocat una roda de premsa aquest matí a la Direcció Territorial d’Alacant i a la Conselleria d’Educació a València per a manifestar el suport sindical al manifest elaborat pel professorat, que adjuntem, i registrar-les en l’administració.

Animem els centres i el professorat perquè emplenen i ens envien el manifest signat

Els sindicats s’han compromés amb el professorat signant a difondre el manifest en la resta de centres educatius, entre l’afiliació i al conjunt del professorat per a recollir més signatures. També s’exigirà a la Conselleria la negociació de la reducció de la burocràcia de forma immediata i urgent.
Adjuntem fotografies de les rodes de premsa.


Enllacem ací el manifest i us animem a emplenar-lo en el vostre centre i enviar-lo al correu del sindicat: .(JavaScript ha d'estar habilitat per veure aquesta adreça de correu electrònic) (amb l’Assumpte “Manifest burocràcia”)

Roda de premsa a la Direcció Territorial d’Alacant