DOGV Capçaleres

DOGV del 20 setembre 2017

DOGV de 20/09/2017, Núm 8131

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 4 de setembre de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual s’aprova l’expedient dels processos selectius per a l’ingrés en els cossos docents de les persones aspirants pendents de dur a terme la fase de pràctiques.

Universitat Jaume I
RESOLUCIÓ de 5 de setembre de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca una oferta pública per a la constitució d’una borsa de treball de personal investigador d’aquest organisme, amb contracte laboral temporal per obra i servei. «Metabolic Integration and Cell Signalling Group.»

B) NOMENAMENTS I CESSAMENTS

Universitat d’Alacant
RESOLUCIÓ de 8 de setembre de 2017, del Rectorat, per la qual nomena funcionaris de carrera de l’escala oficial especialista, administració especial, sector laboratoris d’instrumentació científica, perfils A i B, amb destinació en els Serveis Tècnics d’Investigació d’aquesta universitat.

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 13 de setembre de 2017, de la Direcció General de Centres i Personal Docent, per la qual se citen les persones interessades en el procediment ordinari número 2/000197/2017 a comparéixer en la via jurisdiccional.

V. ANUNCIS

B) LICITACIÓ I ADJUDICACIÓ DE CONTRACTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Desistiment de la licitació número CNMY17/VT00A/40. Obres de rehabilitació de coberta en el CEIP Pare Gumilla de Càrcer.