Professorat interí

URGENT: Campanya de recursos de reposició a l’article 14 de la convocatòria d’oposicions

L’article 14 fa referència a l’aplicació de l’acord de professorat interí després de les oposicions.

dimecres 03 juny 2015 16:38 h

STEPV posa en marxa una campanya de recursos de reposició contra l’article 14 de les convocatòries d’oposicions del cos de mestres i dels cossos de secundària, per tal d’impedir la rebaremació del professorat interí.

El termini per a presentar els recursos és el 6 de juny, inclós

Termini: fins el 6 de juny, inclós
Important: Cal registra-lo en les Direccions Territorials o en Conselleria d’Educació i fer-nos arribar una còpia del registre al sindicat.
Aquesta campanya és fruit de l’assemblea de l’última concentració de la CPI i de STEPV del passat 25 de maig a Alacant.
Aquests recursos no van contra l’oposició si no només contra l’article 14 de les convocatòries. El que es pretén és paralitzar la rebaremació de juliol.
D’altra banda, STEPV presentarà un recurs contenciós en el mateix sentit contra l’article 14, mentre es resolen els recursos de reposició, el termini del qual s’esgota dissabte 6 de juny.
Mentrestant, estem a l’espera de la sentència del Tribunal Superior de Justícia sobre el recurs presentat per STEPV contra l’acord de professorat interí, que es pot publicar en qualsevol moment. Faltaria encara una altra sentència presentada a títol individual per diverses persones afectades per la rebaremació, que encara no té data.
D’altra banda, STEPV mantindrà reunions amb els partits polítics que configuraran el nou govern i amb el nou conseller o consellera d’Educació per tal d’evitar la rebaremació en les adjudicacions de juliol.

Model de recurs de reposició.

Nota: en l’espai en blanc sobre l’ordre de convocatòria d’oposicions cal posar 45 per al cos de mestres i 46 per a la resta de cossos.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR