Dignitat del professorat

Professorat interí

Campanya per a la recuperació del cobrament de l’estiu de tot el professorat interí

Aprofitant el període de reclamacions fins el 21 de març del professorat adjudicat en juliol

STEPV

divendres 14 març 2014 16:08 h

La Conselleria d’Educació ha penjat aquesta setmana en la web la llista del professorat adjudicat en juliol que cobrarà l’estiu i ha donat un termini fins el 21 de març per presentar reclamacions en cas d’error. STEPV ha llançat una campanya perquè el professorat adjudicat a partir de setembre també reclame cobrar l’estiu que el nou acord del 3 d’abril de 2013 li nega.

Descarrega la instància i presenta-la en qualsevol Direcció Territorial o PROP abans del 21 de març

L’acord de 2010 permetia el professorat interí tindre un nomenament fins el 31 d’agost si havia estat adjudicat abans del 31 de desembre (article 9). El nou acord de 2013 (article 10) limita aquest dret només al professorat adjudicat en juliol. És per això que STEPV proposa al professorat interí que no cobrarà l’estiu que aprofite el termini de reclamacions per a sol·licitar el cobrament de l’estiu i recuperar aquest dret contemplat en l’acord de 2010.
En la instància se sol·licita, a més, la derogació de l’acord de 2013 i el retorn a l’acord de 2010, així com la restitució de les borses abans de l’aplicació de l’acord en 2013 i la recuperació del 100% del salari reduït durant l’aplicació del Decret Vela.
Per tant, només cal signar aquesta instància i presentar-la en qualsevol direcció territorial o PROP abans del 21 de març.
Instància de reclamació del pagament de l’estiu.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR