Polítiques educatives

STEPV i EUPV es reuneixen per tractar sobre l’educació valenciana

Les dues organitzacions fan una crida al personal del sector docent a participar en les eleccions sindicals

STEPV

dimarts 25 novembre 2014 18:35 h

Esquerra Unida del País Valencià i l’STEPV – Intersindical Valenciana s’han reunit per tractar sobre la situació de l’ensenyament valencià. En aquesta reunió han participat per part d’EUPV Mª Angeles Llorente i Conxa Querol i per part de l’STEPV Marc Candela i Vicent Maurí. La reunió s’emmarca dels contactes habituals que mantenen ambdues organitzacions per tractar els assumptes relacionats amb l’educació.

Les dues organitzacions han coincidit en què cal revertir les actuals polítiques socials, laborals, lingüístiques i educatives

En aquesta, s’ha constatat la coincidencia en l’anàlisi sobre les polítiques educatives, socials i laborals que s’estan aplicant al País Valencià per part del govern conservador del PP. Unes polítiques que ambdues organitzacions rebutgen en considerar que estan afectant molt negativament al sistema educatiu valencià i al personal que hi treballa.
La reunió ha servit per donar a conèixer a EUPV les propostes sindicals elaborades per STEPV davant el procés de les eleccions sindicals que tindran lloc el proper 4 de desembre. Tant STEPV com EUPV fan una crida al personal del sector docent a participar-hi per donar suport al conjunt de les organitzacions sindicals i legitimar-les davant de les Administracions Públiques en un moment d’atac organitzat al moviment sindical.
A més, les dues organitzacions han coincidit en la necessitat de revertir les actuals polítiques socials, laborals, lingüístiques i educatives i les lleis i les normes, com la LOMQE o la reforma laboral, que estan suposant un atac a les treballadores i treballadors, els serveis públics i el conjunt de la ciutadania.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR