Reforma educativa

STEPV exigeix al govern espanyol la paralització de l’aplicació de la LOMQE el curs que ve

Se suma al manifest de “La educación que nos une”

STEPV

diumenge 31 maig 2015 11:01 h

De la mateixa manera que STEPV va demanar a la Conselleria d’Educació la no aplicació de l’acord de professorat interí després dels resultats de les eleccions autonòmiques, també exigeix la paralització de la LOMQE al govern espanyol el curs que ve.

Recordem que la LOMQE ha estat rebutjada per la immensa majoria de les organitzacions que conformen la comunitat educativa

Tant l’acord de professorat interí com la LOMQE són dues normatives amb els dies comptats, per tant, no té sentit mantindre l’aplicació d’aquestes –i altres- normatives.
Recordem que la LOMQE ha estat rebutjada per la immensa majoria de les organitzacions que conformen la comunitat educativa arreu de l’estat: confederacions de pares i mares, sindicats, organitzacions estudiantils, moviments de renovació pedagògica, associacions de directors i directores, associacions de professorat, entitats cíviques vinculades a l’educació, etc.
En eixe sentit, STEPV sol•licitarà al govern en funcions la paralització de l’aplicació de la LOMQE en les pròximes meses de negociació i, al nou govern, la recerca de fòrmules per a esquivar-la en la línia de les propostes presentades l’any passat pel Sindicat en aquest document.
També se suma al manifest llançat per la plataforma “La Educación que nos une” en què reclama la paralització de la LOMQE el curs que ve. Aquest manifest es pot trobar en aquest enllaç.

Etiquetat com a

lomqe

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR