Infraestructures educatives

STEPV dóna suport a les mobilitzacions del CEIP Príncipe de España de Rojales

Reclamen la rehabilitació del centre urgentment, després que va caure part de la cornisa sobre el pati

diumenge 19 abril 2015 10:40 h

La comunitat educativa d’aquest centre del Baix Segura ha acordat una sèrie d’accions després que fa uns dies la cornisa del centre caiguera sobre el pati de l’escola en l’horari de l’esbarjo. Per sort no s’hi va haver de lamentar cap desgràcia personal.
El centre porta temps advertint de les deficiències en les instal•lacions i reclamant-ne la reparació immediata. Tanmateix, l’administració educativa no ha intervingut encara.

STEPV insta a l’administració educativa a atendre les reivindicacions del centre i rehabilitar-lo de forma immediata

Per això, la comunitat educativa ha iniciat una sèrie de mobilitzacions com la cadena humana el passat divendres 17 d’abril o les que té previstes per a la setmana que ve. En concret, dimarts que ve l’alumnat acudirà al centre amb cascos per a cridar l’atenció sobre les condicions de les instal•lacions. I durant la setmana, especialment dijous, la comunitat educativa acudirà amb samarretes reivindicatives.
STEPV dóna suport a totes aquestes accions i insta a l’administració educativa a atendre les reivindicacions del centre i rehabilitar-lo de forma immediata per no haver de lamentar cap desgràcia personal.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR