Polítiques educatives

STEPV denuncia la pressió de la Conselleria a les famílies que rebutgen les revàlides

La inspecció pressiona els centres i les famílies perquè obliguen l’alumnat a realitzar les proves.

STEPV

divendres 22 maig 2015 14:00 h

STEPV té constància que en alguns centres educatius en els quals les famílies s’han negat que els seus fills passen la revàlida LOMQE en 3r de Primària, la Conselleria està pressionant i amenaçant els centres i les famílies perquè realitzen la prova.

D’una banda, s’amenaça en avisar els serveis socials si no duen els fills a l’escola el dia de la prova. D’altra banda, s’està pressionant les direccions perquè obliguen a passar les proves als alumnes que acudisquen al centre el dia de la prova, encara que els pares hagen manifestat per escrit que no volen que es passen les proves als seus fills.
STEPV anima als pares i mares a mantindre la seua postura de no acceptar aquestes proves i que no es deixen atemorir ni influenciar per aquestes pressions ja que no tenen cap fonament. Ni es pot cridar a serveis socials perquè els pares i mares se’n fan càrrec dels seus fills i no estan abandonats, ni es pot obligar a fer la prova perquè no té conseqüències en l’expedient.
Recordem que STEPV, juntament amb la Trobada de Plataformes Comarcals, va llançar una campanya perquè les famílies s’oposen que els seus fills realitzen aquestes proves. En aquests enllaços es pot consultar la campanya:
Campanya sobre diagnòstiques i revàlides
Models de manifest per als claustres. Models per a pares, mares o tutors legals en contra de les proves.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR