Mobilitzacions

La Trobada de Plataformes acorda accions per al fi de curs i l’inici del que ve

També dóna suport a les escoles en lluita pel manteniment d’unitats i línies en valencià

Un moment de la reunió al Martínez Valls d'Ontinyent

dissabte 31 maig 2014 21:57 h

La Trobada de Plataformes per l’Ensenyament Públic, convocada per la Plataforma PROU al CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, ha acordat aquest matí una sèrie d’accions per a dur a terme aquest fi de curs i durant l’inici del curs que ve.

Aquestes accions es proposen als centres educatius per tal de continuar manifestant el seu rebuig a la LOMQE i a les retallades

Aquestes accions es proposen als centres educatius per tal de continuar manifestant el seu rebuig a la LOMQE i a les retallades i pel manteniment d’unitats i línies en valencià que la Conselleria retallarà el curs que ve.

Les accions acordades són les següents:

-    Aprovació de manifestos de rebuig a la LOMQE en el darrer claustre i consell escolar de centre d’aquest curs.

-    Festa de fi de curs de cada centre reivindicativa per l’escola pública.

-    Debatir en cada comunitat educativa de cada centre la proposta de convocar vaga educativa a principis del curs que ve. El model de vaga que es proposa és de tres dies, convocada un dia pels sindicats de professorat, un segon dia per les organitzacions de pares i mares i el tercer dia per les d’estudiants.

-    Mobilització el 16, 17 i 18 de juliol en la Conselleria d’Educació a València.

-    I per a l’inici del curs 2014/15, accions reivindicatives davant la conselleria d’Educació i les direccions territorials. Accions en cada centre educatiu el primer dia de curs, per manifestar el rebuig a la LOMQE i les retallades i en defensa de l’escola pública, que incloguen la lectura de manifestos.

La Trobada de Plataformes també ha acordat assumir les propostes de la Plataforma per l’Ensenyament Públic d’inici de curs.

D’altra banda, la Trobada dóna suport als centres en lluita com el Cremona d’Alaquàs, el Martínez Valls i el Bonavista d’Ontinyent i els centres de Castelló que estan mantenint una lluita continuada en el temps (Herrero, Mestre Canós, Antonio Armelles, Bisbe Climent i Blasco Ibáñez) en defensa de les unitats i línies que Conselleria pretén suprimir el curs que ve.

Finalment, la Trobada de Plataformes ha mostrat la seua solidaritat amb el company Jaume Sastre en vaga de fam a Mallorca en defensa de l’ensenyament públic, de qualitat i en català a les Illes Balears.

El pròxim dia 5 de juliol hi haurà una nova trobada de plataformes per a impulsar i coordinar les accions proposades.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR