Sistemes de protecció

Em quede a casa. Nous escrits per a les direccions del centre i resta de professorat

Hem refet els escrits que ja us vam enviar aquests darrers dies. Aquesta vegada hem afegit una referència a la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i hem fet dos escrits, un per a les direccions (adreçades a inspecció) i un altre per al professorat (adreçat a la direcció). Ens hem vist obligats a refer i reenviar-vos aquests escrits davant les noves “instruccions” que ha donat la Conselleria aquesta vesprada i que obliga a totes les direccions (o almenys algú de l’equip directiu) a obrir els centres de 9 a 13h, juntament amb altre personal de neteja i administratiu i amb qui determine la direcció de l’equip docent.

STEPV

dilluns 16 març 2020 20:53 h

Escrits:
- Per a la direcció
- Per a la resta de professorat

Podeu adaptar aquests escrits per al PAS i personal de neteja del vostre centre si també els necessita.

Us informem que si teniu algun problema o incidència en presentar aquests escrits a qui corresponga, el sindicat i, especialment, els nostres Serveis Jurídics, estan a la vostra disposició.
En aquest enllaç trobareu els telèfons dels permanents de la vostra comarca, amb els quals us podeu posar en contacte quan ho necessiteu:

Atenció al professorat per mitjans telefònics i telemàtics

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR