Professorat interí

El professorat interí es manifesta a Alacant per un nou acord

La manifestació reclamava la negociació d’un nou acord de professorat interí i la recuperació del professorat rebaremat en 2013.

Un moment de la manifestació a Alacant del professorat interí

STEPV

diumenge 17 maig 2015 19:15 h

STEPV, AFID i CPI van convocar una nova mobilització el passat 16 de maig per exigir la negociació d’un nou acord abans de les adjudicacions de juliol i la recuperació del professorat rebaremat en 2013 per l’aplicació del nou acord, que STEPV no va signar.

Es convocaran noves assemblees comarcals per analitzar la situació després de les eleccions autonòmiques

Aquesta manifestació continua les mobilitzacions encetades des de la signatura del nou acord en abril de 2013. Centenars de docents interins es van manifestar pels carrers d’Alacant. En acabar la manifestació es va celebrar una assemblea i es va analitzar la situació del col·lectiu i els compromisos dels partits polítics de l’oposició amb possibilitats de governar a partir del 25 de maig de derogar l’actual acord.
També es va acordar la convocatòria de noves assemblees comarcals per analitzar la situació després de les eleccions autonòmiques i definir les línies d’actuació d’acord amb els resultats.
Les organitzacions convocants van agrair la participació del professorat interí, no només en la manifestació d’Alacant, sinó també en la llarga lluita del col·lectiu des de l’inici de les retallades de plantilles i, especialment, des de la signatura de l’acord que tant ha perjudicat el professorat interí.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR