Universitats públiques

El PAS de la UVEG es concentra per reclamar l’abonament de la carrera professional

La concentració ha tingut lloc aquest matí a les 12h davant el Rectorat de la UVEG

Un moment de la concentració d'aquest matí

dilluns 30 novembre 2015 13:53 h

Aquest matí ha tingut lloc una concentració a la porta de l’edifici de Rectorat de la Universitat de València per tal d’exigir el cobrament de la carrera professional i fer el lliurament de més d’un miler de signatures amb aquesta reivindicació.

El PAS ha estat exclòs del cobrament del complement de la carrera professional

Al Personal d’Administració i Serveis (PAS) de les universitats públiques se li apliquen els mateixos conceptes retributius que al personal de la Generalitat Valenciana, en virtut de l’Acord de 21 de desembre de 1987, del Consell de la Generalitat Valenciana, pel qual s’estableix el regim de retribucions complementàries corresponents als diferents llocs de treball de funcionaris d’Administració i Serveis de les Universitats de competència de la Generalitat Valenciana. El punt sisè d’aquest acord diu expressament que: «A partir de l’aplicació per les Universitats del present Acord, als funcionaris d’Administració i Serveis d’aquestes els seran de plena aplicació les normes que a aquest respecte, amb caràcter general, es dicten per als funcionaris de la Generalitat Valenciana.»
No obstant això el PAS ha estat exclòs del cobrament del complement de la carrera professional, primer pel Decret 86/2014, i ara pel projecte de llei de pressupostos de la Generalitat.
Contra aquesta discriminació les seccions sindicals de CCOO, STEPV-Iv i UGT, en representació dels treballadors i treballadores del PAS de la Universitat de València, han encetat una campanya de mobilitzacions, la primera de les quals ha sigut la recollida de signatures, per tal de reclamar la implantació de la carrera professional del PAS en les universitats públiques valencianes, fins tindre els mateixos complements retributius que la resta dels empleats públics de l’administració pública valenciana.

En el registre del Rectorat
registre


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR