Mobilitzacions

Delegats i delegades de STEPV passaran la nit de dijous tancats en les seus del sindicat

Igual que molts centres educatius que han anunciat tancades responent a la crida del Cremona i de la Plataforma

STEPV

dimecres 09 abril 2014 12:39 h

Demà 10 d’abril hi ha convocades tancades en els centres educatius per part de la comunitat educativa. És una acció de suport als centres que porten dies tancats indefinidament (Cremona d’Alaquàs, Martínez Valls i Bonavista d’Ontinyent) a proposta de la Plataforma Tots som Cremona i de la Plataforma per l’Ensenyament Públic.

Les tancades serveixen, a més, per a escalfar motors davant la convocatòria de manifestació a València el 12 d’abril

D’aquesta manera STEPV se suma a aquesta convocatòria amb tancades en les seus del sindicat a Castelló, València i Alacant, on delegats i delegades del sindicat i tota l’afiliació que hi vulga participar passaran la nit de dijous.
Aquesta proposta de tancades serveix, a més, per a escalfar motors davant la convocatòria de manifestació a València, organitzada en quatre columnes, per a dissabte 12 d’abril a les 17:30h, en rebuig al tancament d’unitats, línies en valencià i centres i contra les retallades en ensenyament.
El Sindicat fa una crida a la participació de tots els centres educatius de totes les etapes educatives en aquestes convocatòries, independentment que estiguen o no afectats per la retallada d’unitats en l’arranjament escolar. Al final, les retallades en infantil acaben afectant a la llarga a totes les etapes: primària, secundària, batxillerat, FP, ensenyaments especialitzats i universitat.
Cal continuar pressionant la Conselleria i el govern valencià perquè modifiquen la seua política de desmantellament dels serveis públics i de privatització galopant de l’educació.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR