Professorat interí

La Conselleria demana la història clínica al nou professorat interí contractat

Conté totes les dades privades de l’historial clínic de la persona. STEPV exigirà que es retire l’exigència d’aquest document.

dilluns 22 octubre 2012 14:13 h

Des d’aquesta setmana, la Conselleria d’Educació exigeix l’informe de la història clínica electrònica (SIA) al nou professorat interí contractat. D’aquesta manera l’administració educativa té accés a tot l’historial clínic i, per tant, a dades absolutament privades que no interessen a ningú.

A més, el Sindicat exigirà explicacions en el retard en la cobertura de moltes substitucions

Fins ara només s’exigia l’informe mèdic que no conté cap dada privada, però ara exigeix el SIA. STEPV plantejarà demà, en la Comissió de Seguiment de l’Acord de professorat interí, la retirada d’aquesta documentació, perquè entenem que atempta el dret a la privacitat de les persones.
Aquest document és només un més dels que s’han de presentar -com es pot comprovar ací- i que burocratitzen la incorporació dels docents als centres. Tota aquesta documentació també és requisit des d’aquest mes de setembre, ja que fins ara només es demanava la documentació mínima per a l’alta en nòmina.
A més, el Sindicat demanarà en la Comissió de Seguiment, entre altres coses, explicacions en el retard en la cobertura de moltes substitucions i n’exigirà que es cobrisquen immediatament. També reclamarà que les adjudicacions se celebren entre setmana i no els caps de setmana perquè les incidències que es generen no es poden resoldre.

Etiquetat com a

adjudicacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR