Jubilacions

Suspensió de tres mesos de l’increment de la cotització en les jubilacions parcials

STEPV-Iv anima a aquelles i aquells treballadors que reunixen els requisits per a jubilar-se parcialment abans del 31 de març a fer-ho.

dijous 24 gener 2013 20:38 h

El passat dia 31 de desembre de 2012 es va publicar el Decret-Llei 29/2012, de 28 de desembre, de millora de la gestió i protecció social en el Sistema Especial per a Empleats de Llar i altres mesures de caràcter econòmic i social.

A aquest Decret-Llei es suspenen durant els tres primers mesos del present any,  alguns apartats de l’anterior Llei 27/2011 d’1 d’agost, entre els quals es troben:

  • Els que regulen l’accés a la jubilació anticipada per a no mutualistes.
  • Els que regulen l’increment de la cotització de la jornada del/la jubilat/jubilada parcial.

Per tant, animem a totes i tots els treballadores que ara reunixen els requisits per a demanar la jubilació parcial a que la demanen als seus centres anticipant-se, d’aquesta manera, a la nova regulació que l’actual govern espanyol puga treure i que previsiblement ha de ser per a endurir les condicions en que es pot accedir i gaudir d’aquesta modalitat de jubilació tan necesària per a les treballadores i treballadors del nostre sector.

I recorda, a STEPV-Iv tu decideixes.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR