Polítiques educatives

STEs-i rebutja la proposta de Pacte Educatiu d’Íñigo Méndez de Vigo

Entrevista de STEs-i amb el ministre en funcions d’Educació

STEPV

Dilluns 26 setembre 2016 10:08 h

El ministre d’Educació en funcions, Íñigo Méndez de Vigo, està mantenint un ronda d’entrevistes bilaterals amb representants de la comunitat educativa amb la finalitat d’iniciar el procés conduent per a la consecució d’un Pacte Educatiu. Avui, dilluns 26 de setembre, ha estat citada la Confederació d’STEs-i, a part d’altres organitzacions sindicals representants del professorat.

La Confederació de STEs-Intersindical, en la seua exigència de derogació de la LOMQE i de reversió de les retallades educatives, manifesta que aquest ministeri i el govern del Partit Popular són els responsables d’una política educativa imposada antidemocràticament i que constitueix el major atemptat contra l’educació pública en la història de la democràcia, imposició que ha seguit mantenint i desenvolupant en aquestes últimes etapes d’interinitat governamental.

STEs-i rebutja la maniobra empresa pel ministre en funcions de proposar un pacte educatiu, atés que està deslegitimat políticament per les raons exposades. El Sindicat seguirà treballant per un acord social i polític que faça possible que l’ensenyament públic siga l’eix vertebrador d’un sistema educatiu integrador i compensador de les desigualtats.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR