Condicions laborals

STEPV reclama el pagament del complement de mestres d’ESO

Molts docents del cos de mestres que treballen en IES o en FPA han deixat de cobrar el complement, mentre d’altres continuen cobrant-lo

Representants de STEPV després de registrar en Conselleria la petició

dimecres 23 maig 2018 17:12 h

En 2003 la Conselleria d’Educació va publicar un decret pel qual el professorat del cos de mestres que presta serveis en instituts de secundària o en centres de Formació de Persones Adultes cobraven el nivell 24, corresponent al cos de secundària. Amb l’inici de les retallades, les persones que es traslladaven de centre, bé per concurs de trasllats bé per comissió de serveis han deixat de cobrar-lo, per la qual cosa s’ha generat un greuge comparatiu entre qui el cobra i qui no, a més que s’incompleix el Decret 63/2003 abans esmentat.

No hi ha cap justificació legal que sustente aquest greuge comparatiu entre els que sí que el cobren i els que no

STEPV ha guanyat moltes sentències de professorat afectat per aquesta retallada, però la Conselleria continua sense resoldre aquest greuge comparatiu. STEPV ha tret aquest tema en diverses meses de negociació però encara no està resolt.
És per això que el Sindicat ha presentat per registre d’entrada a la Conselleria d’Educació un informe jurídic per tal de fer efectiu aquest pagament. En l’informe s’inclou, a més, la situació d’altres autonomies en què s’abona aquest complement amb total normalitat.
És per això que STEPV continuarà insistint a la Conselleria en què solucione aquest problema i abone el complement del professorat del cos de mestres que imparteix docència en llocs corresponents al nivell 24 de secundària.
No hi ha cap justificació legal que sustente aquest greuge comparatiu entre els que sí que el cobren i els que no, pel simple fet d’haver-se traslladat de centre educatiu en algun moment.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR