Jornada Continuada

STEPV insta a la Conselleria que negocie l’ordre de jornada i que deixe d’enganyar

La Conselleria ha decidit unilateralment no fer extensible la jornada contínua.

STEPV

dimecres 18 març 2015 23:09 h

La Conselleria d’Educació ha decidit unilateralment tancar la possibilitat de regular la jornada contínua. La decisió l’ha presa a partir d’un informe sobre els centres que l’estaven aplicant de forma experimental que no s’ha fet públic, ni s’ha presentat en cap mesa ni fòrum de negociació amb la comunitat educativa. L’informe, segons Conselleria, desaconsella l’extensió de la jornada contínua.

Des de 2009 s’ha tractat en diverses ocasions, però finalment la Conselleria sempre ha decidit retirar la proposta

STEPV rebutja aquesta decisió i insistirà en la possibilitat de negociar l’ordre pendent, que possibilitarà als centres educatius que així ho acorden a aplicar la jornada continua. A més, considerem lamentable que la Conselleria no haja convocat la Mesa Sectorial per a tractar el tema i presentar als sindicats l’informe.
Recordem que des de 2009 s’ha tractat en diverses ocasions la jornada contínua, però finalment la Conselleria sempre ha decidit retirar la proposta al·legant l’oposició de les associacions majoritàries de pares i mares.
En novembre de 2014 es va negociar el decret de calendari i jornada escolar i estàvem a l’espera de negociar l’ordre que establiria la possibilitat de triar entre la jornada partida i la contínua. Des de setembre la consellera d’Educació, M. José Català, està anunciant aquesta negociació, però ara ha decidit arxivar aquesta normativa de forma unilateral.
STEPV exigeix a la Conselleria d’Educació que deixe de marejar la comunitat educativa i d’enganyar-la amb promeses que finalment, i novament, no acompleix.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR