Professorat interí

STEPV i la CPI convoquen concentracions divendres 3 d’agost en protesta per les adjudicacions

La massacre en les adjudicacions, especialment del cos de mestres, ha provocat que nombrosos docents es queden sense plaça per al curs que ve.

VINE A LES CONCENTRACIONS CONVOCADES!

STEPV

Dimecres 01 agost 2018 18:39 h

La combinació de les oposicions massives més la repetició de centre més el requisit del B2 d’anglés ha provocat aquesta greu situació.
STEPV i la CPI convoquen al professorat afectat per a manifestar el seu rebuig davant aquesta situació i exigir un lloc de treball per al curs que ve, tal i com venien gaudint fins ara.
Les concentracions són divendres 3 d’agost a les 11h a la Direcció Territorial d’Alacant (C/Carratalà, 47) i a la Conselleria d’Educació a València (Av. Campanar, 32).

Pel dret al treball i a l’estabilitat!

Més respecte per al professorat interí!

Vine a les concentracions!

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR