Professorat interí

STEPV guanya vuit sentències que reconeixen el dret del personal interí al cobrament dels sexennis

STEPV continua instant al professorat interí que encara no ha reclamat el dret al cobrament del sexenni que es pose en contacte amb els serveis jurídics

divendres 17 abril 2015 14:15 h

El jutjat contenciós Administratiu número 8 de València ha fallat a favor del personal interí en relació al cobrament dels sexennis, que se sumen les sentències ja guanyades anteriorment, altres vuit. La Conselleria d’Educació va desestimar els recursos d’alçada interposats pel personal interí contra l’administració educativa valenciana. Contra aquestes desestimacions STEPV va formular demanda que va ser admessa a tràmit i estimada pel jutjat el passat 1 d’abril de 2015.

Recordem que el professorat interí no cobra els sexennis perquè no ho contempla la normativa, ni la de 1993 ni l’actual de 2014

El tribunal no considera ajustades a dret les esmentades desestimacions per part de la Conselleria i les anul•la i deixa sense efectes. D’aquesta manera el tribunal reconeix com a situació jurídica individualitzada el dret de cada persona interesada al perfeccionament, reconeixeiment i percepció del primer sexenni i, per tant, que li siga abonat.
Tot i que la Conselleria pot presentar recurs d’apel·lació, el Sindicat considera improbable que ho faça.
STEPV continua instant el professorat interí que encara no ha reclamat el dret al cobrament del sexenni que es pose en contacte amb els serveis jurídics del Sindicat per tal d’iniciar els tràmits.
Recordem que el professorat interí no cobra els sexennis perquè no ho contempla la normativa, ni la de 1993 ni l’actual de 2014, malgrat la proposta d’incorporar el professorat interí en l’actual decret perquè li siga reconegut aquest dret. Per això, STEPV té presentat un recurs al decret de 2014 que encara no està resolt.

Etiquetat com a

sexennis

Comentaris

Blanca Berenguer Hernandez-carrillo

21 abril 2015 / 19:25 h

hola, me gustaria saber los pasos a seguir para volver a reclamar los sexenios, cosa que ya hice en marzo de 2013 con la respuesta evidente de que no tenia ese derecho.
vais a presentar reclamación conjunta?
y los trienios desde el 2001 hasta el 2007?
un saludo


Alicia Marti Climent

22 abril 2015 / 09:14 h

Hola,
La reclamació ha de ser individual. Posa’t en contacte amb els serveis jurídics del Sindicat.
Salut!


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR