Professorat interí

STEPV guanya la sentència sobre l’acord de professorat interí

El TSJ valencià dóna la raó al Sindicat quan qüestionava la denúncia de l’acord de 2010, que tenia una vigència de quatre anys

dijous 04 juny 2015 17:49 h

El Tribunal Superior de Justícia Valencià ha fallat a favor de STEPV el recurs contra l’acord de professorat interí de 2013, signat per la Conselleria d’Educació i els sindicats CCOO, ANPE, CSIF i UGT.

STEPV celebra la sentència i dóna l’enhorabona a tot el col·lectiu de docents interins que han lluitat durant aquests anys

El TSJ anul·la l’acord perquè dóna la raó al Sindicat en la qüestió de la il·legalitat de la denúncia de l’acord anterior, el de 2010, que tenia una vigència de quatre anys. El tribunal no entra en la resta de qüestions plantejades en el recurs (discriminació entre interins, retoractivitat en l’aplicació de l’acord, etc.) i, a més, imposa costes a l’administració.
STEPV celebra la sentència i dóna l’enhorabona a tot el col·lectiu de docents interins que han lluitat durant aquests anys contra aquest acord.

El Sindicat exigeix a la Conselleria d’Educació l’aplicació immediata d’aquesta sentència, la recuperació de tot el professorat rebaremat en 2013 com a conseqüència de l’aplicació de l’acord, la reparació dels danys patrimonials causats al professorat rebaremat que no ha pogut accedir a llocs de treball, i la no rebaremació en les oposicions de 2015.

STEPV convoca roda de premsa a les 11:30h a la seu del sindicat a València (c/Juan de Mena, 18) per donar compte de la sentència i de les conseqüències que ha de tindre la seua aplicació.

Adjuntem la sentència ací


Comentaris

Rana coleta

04 juny 2015 / 18:23 h

Enhorabonaaaaaaa!! La lluita i les vagues han valgut la pena, com sempre!!


Blanca Berenguer Hernandez-carrillo

04 juny 2015 / 19:21 h

pero qué buena noticia! enhorabuena y gracias por vuestra lucha incansable


Miguel Angel Mas Perez

04 juny 2015 / 20:15 h

Ens felicitem tots !
I vosaltres, sou collonuts!!!


Mª Mercedes Membrado Trilles

04 juny 2015 / 20:31 h

Moltes Felicitats, companys i companyes!!!!!! Ha valido la pena como dice Rana. HOY ES UN GRAN DÍA.  STEPV: graciessssssss !!!!!!!!!!


Jesús Moya Mata

04 juny 2015 / 22:47 h

Pero eso significa que con seguridad no se aplicará la cruel rebaremación en estas opos??


Noelia Valero

04 juny 2015 / 23:10 h

Sou molt grans!! Enhorabona


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR