Retribucions

STEPV exigeix l’abonament de les nòmines al professorat d’FP Bàsica

El Sindicat està fent gestions perquè el professorat cobre les nòmines.

dimecres 16 desembre 2015 20:07 h

La Conselleria d’Educació no està abonant les nòmines del professorat d’ensenyament concertat que està impartint classe en FP Bàsica des del mes de setembre. Pel que ha pogut saber STEPV, la Conselleria no està abonant les nòmines perquè està comprovant que els 29 centres concertats amb FP Bàsica compleixen els requisits regulats en el Reial Decret 1538/2006, que regula els requisits bàsics per autoritzar els cicles formatius.

STEPV iniciarà una campanya de reclamacions i accions perquè aquest professorat cobre si la Conselleria no ho soluciona

En la majoria dels casos, és la patronal de concertada qui està avançant les nòmines d’aquest professorat, a l’espera que s’autoritzen definitivament els cicles d’FP Bàsica, cosa que la Conselleria ha confirmat que sí que s’autoritzaran pel que respecte a aquest curs.
Així i tot, el Sindicat ha detectat casos en què el professorat no ha cobrat, tampoc per part de la patronal. En eixe sentit, el Sindicat està fent gestions perquè  aquests docents cobren aquest mes de desembre les nòmines en pagament delegat, ja que és la conselleria qui ha de subsanar aquesta problemàtica.
El Sindicat espera que aquesta situació es normalitze el més prompte possible per a garantir els drets del professorat que ha estat prestant serveis en l’FP Bàsica en aquests 29 centres.
Si la Conselleria continua retardant l’abonament de les nòmines d’aquests docents, STEPV iniciarà una campanya de reclamacions i accions perquè es resolga la situació el més aviat possible.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR