Jornada Escolar

STEPV exigeix a la Conselleria la immediata publicació de l’ordre de jornada contínua

Els processos d’admissió comencen el 9 de maig i encara no s’ha publicat l’ordre

divendres 06 maig 2016 11:54 h

A tres de setmanes d’haver tancat les negociacions sobre l’ordre de jornada contínua en la Mesa Sectorial d’Educació, la Conselleria encara no ha publicat l’ordre. Els processos d’admissió de l’alumnat als centres comencen dilluns que ve, 9 de maig sense que encara s’haja publicat l’ordre.

El Sindicat està realitzant assemblees informatives en aquells centres interessats en adoptar aquest model de jornada

Els centres haurien de tindre ja aquesta normativa i treballar-la en cas que acordaren adoptar aquest model de jornada, perquè les famílies han de tindre aquesta informació i participar en la decisió d’adoptar o no la jornada.
És per això que STEPV exigeix la publicació de l’ordre i insta als centres que vulguen optar per aquesta jornada que treballen el projecte per a estar a punt quan es publique en el DOCV i informar les famílies durant el procés d’admissió.
El Sindicat està realitzant assemblees informatives en aquells centres interessats en adoptar aquest model de jornada i publicarà materials informatius per a informar de l’ordre i dels tràmits que cal realitzar per dur-la endavant.
En el seu moment, el Sindicat ja va criticar que l’ordre contenia massa entrebancs perquè els centres puguen adoptar la jornada contínua i el fet que no s’haja publicat encara en el DOCV és un entrebanc més per a la seua realització.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR