retallades

STEPV es reuneix amb Manuel Tomàs, nou Secretari Autonòmic d’Educació

El darrrer dilluns 8 ens va convocar l’Administració a una reunió amb el nou Secretari Autonòmic d’Educació, Manuel Tomás, motivada per les continues sol·licituds per part dels sindicats de reunir-nos de manera urgent per continuar amb les negociacions del punt sobre la recol·locació de docents en centres en crisi i per la trasparència dels concerts.

dimecres 10 setembre 2014 11:52 h

Hem de recordar que STEPV-Iv concertada porta des de fa tres anys denunciant les contínues retallades d’unitats en centres concertats. Al nostre sector la supressió d’unitats es tradueix en reduccions de jornada forçoses i en el pitjor dels casos en acomiadaments directes de docents.

STEPV-Iv emfatitzà en NO alçar-se de la reunió sense tenir una data clara de convocatòria

STEPV-Iv va manifestar directament al nou Secretari Autonòmic la manca d’un calendari clar i sistemàtic per poder portar una continuitat efectiva en tota la batèria de temes pendents que se li varen exposar, la qual cosa fa impossible arribar a solucions i acords factibles per al sector. Vàrem recordar-li que la Conselleria fa quatre mesos va prometre als sindicats de la privada concertada convocar-nos per a una reunió abans de la finalització del curs per poder així continuar en la negociació del punt 10 de l’Acord del 96 sobre la Implantació de la Reforma Educativa en la Concertada. Aquest punt tracta sobre la RECOL·LOCACIÓ de docents en altres centres concertats com a conseqüència de la supressió d’unitats en els seus centres d’origen. A més insistírem en la necessitat de què l’Administració aclare com i de quina manera va ha fer efectiu l’abonament de la paga extraòrdinaria de nadal 2012.

Hem de tenir en compte que Moragues es va comprometre a abonar la part proporcional (44 dies) a gener de 2015 al funcionariat de pública (ensenyament, sanitat i administracions públiques), en canvi no va expressar què passaria amb la paga extra dels docents del sector de la concertada.

STEPV-Iv emfatitzà en NO alçar-se de la reunió sense tenir una data clara de convocatòria per part del Secretari Autonòmic pe poder almenys tractar aquests dos punts que per a nosaltres són prioritaris. Ens va instar a que li deixarem almenys un mes de termini per poder analitzar i preparar-se tota la bateria de temes que li vàrem exposar amb la confirmació explícita de que ens convocarà a principis d’octubre per poder donar resposta a tots els temes proposats pels sindicats. 


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR