Polítiques educatives

STEPV es reuneix amb l’Associació de Directores i Directors de Secundària

STEPV s’ha reunit aquest matí amb la permanent de l’Associació de Directores i Directors d’IES (ADIESPV) a València. Durant la reunió s’han tractat diferents temes que afecten els instituts de secundària i les condicions laborals del professorat.

Un moment de la reunió d'aquest matí

STEPV

Dimarts 08 maig 2018 13:40 h

En concret, s’han tractat les propostes plantejades per la Conselleria d’Educació el passat 4 de maig en resposta a la vaga convocada per STEPV per al pròxim 16 de maig. Especialment, la proposta de reduir les hores lectives a determinats “càrrecs” (tutories, PMAR, tallers de reforç, etc.). ADIESPV valora positivament aquesta mesura però també coincideix amb el Sindicat que la Conselleria ha de treballar per a calendaritzar i generalitzar al conjunt del professorat l’aplicació de mesures com aquesta.

Una altre tema que s’ha abordat és la preocupació per la campanya iniciada pel PP contra el professorat valencià

Un altre tema que s’ha abordat és la necessitat de reduir la càrrega burocràtica en els centres, la negociació d’unes noves plantilles que substituïsquen les retallades pel govern anterior, la negociació d’un nou reglament orgànic i funcional adaptat a les necessitats actuals, l’increment de les hores de dedicació dels equips directius, la millora de les substitucions del personal d’administració i serveis, la millora de la comunicació entre l’administració i els centres educatius, etc.
El Sindicat s’ha compromés a traslladar aquestes reivindicacions a la Conselleria d’Educació i a continuar treballant amb ADIESPV en reunions periòdiques per a consensuar els temes que afecten el funcionament dels centres de secundària i traslladar les reivindicacions en les meses de negociació amb la Conselleria.
Una altre tema que s’ha abordat és la preocupació tant de STEPV com d’ADIESPV per la campanya iniciada pel PP contra el professorat valencià, al qual s’acusa d’adoctrinament. Les dues entitats exigeixen la retirada d’aquesta campanya i defensen fermament la professionalitat del professorat valencià. Així mateix insten a la Conselleria d’Educació a pronunciar-se en el mateix sentit.
Finalment, les dues entitats fan una crida a participar en les mobilitzacions convocades per la Plataforma per l’Ensenyament Públic en la jornada d’avui a Alacant, València i Castelló contra la LOMQE i les retallades en l’ensenyament públic.
8 de maig de 2018


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR