Condicions laborals

STEPV es concentra en les direccions territorials per a reclamar l’abonament de les nòmines

Permanents i delegats i delegades del Sindicat exigeixen solucions als més de 1000 docents que no han cobrat en octubre

Un moment de la concentració a València

divendres 03 novembre 2017 21:32 h

La Conselleria d’Educació va facilitar ahir les dades oficials del professorat que no ha cobrat aquest mes d’octubre. En total són 1.123 docents que es distribueixen territorialment d’aquesta manera: a València, 960 persones; a Castelló, 65; i a Alacant, 98. D’aquestes, la meitat de les persones que no han cobrat a València és perquè els falta documentació. A Castelló, totes les persones que no han cobrat és pel mateix motiu, mentre que a Alacant això ha passat en una tercera part.

Aquest fet provoca que hi haja docents que han de sobreviure tres mesos sense cap abonament

La Conselleria va explicar, a més, que estan treballant perquè el curs que ve no torne a produir-se aquesta situació, tanmateix el Sindicat exigeix que s’abonen les nòmines immediatament i que no calga esperar a final de mes perquè es normalitze aquesta situació.
Aquest fet provoca que hi haja docents que han de sobreviure tres mesos sense cap abonament: setembre, octubre i novembre. Hi ha casos en què un docent va finalitzar el contracte en juny de 2017 i ha estat adjudicat en juliol o setembre i estarà, per tant, 5 mesos sense cobrar.
STEPV ja va convocar concentracions el passat 10 d’octubre i continuarà pressionant l’administració perquè resolga aquesta problemàtica. La Coordinadora de Professorat Interí s’ha sumat a aquestes concentracions ja que la immensa majoria del professorat afectat forma part d’aquest col•lectiu, tot i que també s’han vist afectats docents funcionaris de carrera.
STEPV continua animant al personal afectat a presentar reclamacions i denúncies pels impagaments i exigir interessos de demora per la manca d’eficàcia de l’administració.

Etiquetat com a

nòmines impagaments

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR