Professorat interí

STEPV demana una reunió amb Marzà i una Mesa Sectorial urgent per solucionar el problema de les adjudicacions

Aquest matí representants del Sindicat han registrat en la Conselleria d’Educació un escrit adreçat al conseller

Representants de STEPV després de registrar en Conselleria la petició

dijous 09 agost 2018 13:50 h

El Secretari Autonòmic d’Educació, Miguel Soler, va afirmar ahir en els mitjans de comunicació que no es tornarà a aplicar la mesura de repetició de centre en un futur. STEPV celebra aquesta decisió però lamenta que no ha estat comunicada als sindicats en Mesa Sectorial. La mesura arriba tard ja que el Sindicat fa un any que està advertint de les conseqüències d’aquesta mesura, per la qual cosa ha presentat recurs contenciós contra les resolucions que ho regulen, les de les adjudicacions de juliol de 2017 i les de 2018, tant al cos de mestres com a la de secundària i resta de cossos.

És per això que el Sindicat ha registrat aquest matí una petició de reunió amb el Conseller Marzà i la convocatòria d’una Mesa Sectorial abans de l’1 de setembre per tal de tractar les solucions a la problemàtica de les adjudicacions de juliol, en què la mesura de repetició de centre, combinada amb les oposicions massives i la catalogació de places en anglés han fet que nombrosos docents del cos de mestres amb temps treballat no tinguen vacant per al curs que ve.
STEPV ha instat a la Conselleria a ofertar totes les places necessàries perquè el personal afectat puga continuar treballant el curs que ve i sol·licita la convocatòria de la Mesa Sectorial per tal de tractar aquest tema, a més de començar a tractar l’ampliació de les plantilles per tal de garantir la continuïtat en el treball i millorar la qualitat de l’ensenyament.
El Sindicat considera que la Conselleria ha de llançar un missatge de tranquil·litat al col·lectiu afectat tot garantint aquesta oferta de places i negociant-ho en Mesa Sectorial amb els sindicats.
És per això que STEPV espera de la Conselleria que atenga aquesta petició i se solucione el més prompte possible la situació de centenars de docents del cos de mestres per al curs que comença l’1 de setembre.

Etiquetat com a

adjudicacions juliol

Comentaris

Sergio Ortuño Fez

09 agost 2018 / 20:25 h

A partir d’este tema caldria tractar seriament el de l’estabilització del professorat interí amb 3 anys i 1 día treballat.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR