Universitats públiques

STEPV demana la dimissió de Josefina Bueno, Directora General d’Universitats

Ha denegat l’accés de representants del Sindicat a la mesa del conveni col•lectiu d’universitats

Tres dels quatre representants de STEPV en la mesa negociadora no han pogut accedir a la reunió

dimarts 10 abril 2018 18:22 h

Aquesta vesprada hi havia mesa de negociació del conveni col·lectiu d’universitats a la Conselleria d’Educació. Una negociació que havia de donar resposta a la problemàtica de tot el personal laboral de les universitats valencianes i que dura ja quasi dos anys. Però STEPV no ha pogut participar en la mesa perquè no han deixat passar a la representació del sindicat.

S’ha basat en una llista de fa 2 anys per impedir participar a tres persones habituals de STEPV en la negociació d’universitats

A causa de la concentració del professorat associat que tenia lloc al mateix temps a la porta de la Conselleria, l’administració ha canviat la forma d’accés a la mesa i ha decidit basar-se en una llista de fa 2 anys per no deixar participar a tres persones habituals en la negociació d’universitats del Sindicat.
L’únic representant del Sindicat que ha pogut accedir-hi segons la llista, ha demanat la participació dels seus companys i companyes i en no ser acceptada STEPV ha abandonat la mesa de negociació. STEPV lamenta l’actitud de la directora general d’universitats, Josefina Bueno, i exigeix la seua dimissió.
D’altra banda, el Sindicat defensa la millora de les condicions laborals i salarials de totes les treballadores i treballadors, i en especial dels col•lectius més precaritzats. Per això donem suport a les reivindicacions del professorat associat en les universitats públiques valencianes i exigim a la Conselleria d’Educació que atenga les seues responsabilitats en la millora de les condicions laborals i del finançament universitari.
Malauradament el Sindicat no ha pogut defensar hui en la mesa les reivindicacions de les plataformes de professorat associat de les diferents universitats, tema central de la negociació ara mateix a Conselleria i que portem treballant des de fa molt de temps al Sindicat.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR